News

Premiile Emmy 2019 nu vor avea gazdă?

adelina.duinea
June 18, 2019 15:45 PM

Pentru prima dată în ultimii 30 ani, Premiile Oscar din 2019 nu au avut gazdă. Motivul? Scandalul în centrul căruia s-a aflat Kevin Hart, actorul care urma să prezinte cea de-a 91-a gală de premiere.

Pe aceeasi temaCe au purtat celebritățile în ultima seară a Festivalului de la Cannes 2019

Premiile Emmy 2019 nu vor avea gazdă?

Urmând exemplul, Premiile Emmy de anul acesta nu vor avea nici ele un prezentator oficial?

Revenind la Premiile Oscar, cu ceva ani în urmă, Kevin Hart a făcut o serie de comentarii usturătoare la adresa comunității LGBTQ. Tot cu ceva timp în urmă, conștient de greșeala sa, Kevin și-a cerut public iertare.

Cu toate acestea, alte mesaje vechi, publicate de actor pe contul personal de Twitter, au fost anul trecut scoase la iveală. În urma controversei, comediantul a refuzat să mai găzduiască pretigioasa gală.

Surprinzător, gala a fost foarte bine primită, raitingurile crescând cu 12%. Învățând lecția, Premiile Emmy de anul acesta s-ar putea desfășura fără o gazdă oficială.

Citește și: Ce au purtat celebritățile la Premiile Tony 2019

Show-ul va fi difuzat peste trei luni, prezentatorul nefiind până acum anunțat. O decizie finală n-a fost încă luată. N-ar fi prima dată când gala nu are prezentator.

Ultima dată, evenimentul nu a fost găzduit în 2003, același lucru întâmplându-se și în 1998 și 1975. În 2003, evenimentul a fost difuzat de FOX, în 1998 de NBC, iar în 1975 de CBS.

Nominalizările la premiile Emmy vor fi anunțate pe 16 iulie, iar gala va avea loc pe 22 septembrie la Teatrul Microsoft din Los Angeles.

Sursă: Hype Beast