News

Prima declarație a Andreei Bălan după operația suferită

Verdict.ro
March 21, 2019 16:24 PM

Andreea Bălan este una dintre cele mai îndrăgite artiste din țara noastră. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de cinci ani cu actorul George Burcea. Cuplul are împreună două fetițe, pe micuța Ella (2 ani), iar cu doar două săptămâni în urmă, Andreea a adus pe lume al doilea copil, tot o fetiță, Clara Maria.

Prima declarație a Andreei Bălan după operația suferită

Andreea Bălan a ales atât la prima, cât și la a doua sarcină să nască prin cezariană. Din păcate, din cauza unor complicații apărute, Andreea a suferit un stop cardio-respirator imediat după nașterea Clarei Maria. A depășit cu bine momentul și este în refacere.

Cu toate acestea, artista a avut nevoie de o altă intervenție chirurgicală. Ce a declarat vedeta TV despre cele întâmplate.

Citește și: Cum a reacționat prima fiică a Andreei Bălan când și-a cunoscut surioara cea mică

„În urma celor scrise azi în presă, confirm faptul că săptămâna trecută (pe 15 martie 2019), am avut o intervenție chirurgicală (cu anestezie generală și terapie intensivă) de eliminare a unor hematoame care s-au format datorită operației complicate prin care am trecut pe 4 martie când s-a născut Clara (operație cu embolie amniotica și stop cardio respirator, caz foarte, foarte rar).

În acest moment mă aflu din nou în spital, deoarece au aparut alte hematoame care trebuiesc operate și eliminate. Astfel de cazuri sunt rare și țin de anticoagularea sângelui în urma operației grele prin care am trecut pe 4 martie. Poza 1 este de acum 5 minute și pozele 2 și 3, de pe 15 martie. Vă voi ține la curent cu evoluția mea. (Și zâmbetul e mereu la locul lui chiar dacă sunt pe patul de spital🙂)”

Citește și: Cum arată Andreea Bălan, la două săptămâni de la naştere