News

Prima imagine cu al patrulea copil al cuplului Kardashian-West

adelina.duinea
June 11, 2019 09:55 AM

Așteptarea a luat sfârșit! Ieri, 10 iunie, Kim a publicat prima imagine cu chipul celui de-al patrulea copil al cuplului Kardashian-West, Psalm Ye West. Kim a postat imaginea pe contul personal de Instagram alături de o descriere extrem de scurtă: „Psalm Ye”.

Pe aceeasi temaCe alte celebrități, în afară de Kim Kardashian, au urmat studii juridice

Imagini în GALERIA FOTO!

Prima imagine cu al patrulea copil al cuplului Kardashian-West

În imagine, cel mai nou membru al familiei pare extrem de relaxat, cu mâinile deasupra capului și cu ochii închiși. Băiețelul, al patrulea copil al cuplului, a venit pe lume prin intermediul unei mame surogat.

Vestea nașterii a fost dată în timpul show-ului TV Ellen DeGeneres de către sora mai mare a lui Kim, Kourtney. Ulterior, Kim a confirmat vestea în online, mărturisind pe Twitter: „Este aici și este perfect!”

Citește și: Kim Kardashian și Kanye West aniversează cinci ani de căsnicie

„Este geamănul lui Chicago”, a mai adăugat aceasta. „Sunt convinsă că se va schimba foarte mult, dar acum arată exact ca ea.” După cum putem bine observa, Kim a avut dreptate.

Acum, după această primă imagine, ne putem aștepta la o mulțime de noi fotografii cu familia de șase. La scurt timp de la nașterea băiețelului, Kim a celebrat deosebitul eveniment cu un baby shower împânzit de vedete și cu tematica „CBD & Meditation”.

Chrissy Teigen, Paris Hilton, Larsa Pippera și Jen Atkin au fost toate prezente. Pe lângă o zi de relaxare, toți invitații au primit sandale Yeezy (brandul fondat de soțul lui Kim, Kanye West).

Așteptăm cu nerăbdare noi fotografii cu Psalm!

Sursă: W Magazine