News

Prima imagine cu gemenii lui George și Amal Clooney. Cu cine seamănă micuții

adelina.duinea
December 7, 2018 13:18 PM

George și Amal Clooney au devenit părinți anul trecut, în luna iunie, scrie VIVA!. Până acum au reușit însă să-și ferească gemenii de blițurile aparatelor de fotografiat. Recent, celebra mămică a fost surprinsă în New York, alături de Alexander and Ella. Iată cu cine seamănă copiii!

Prima imagine cu gemenii lui George și Amal Clooney

George și Amal Clooney sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood. Cei doi au devenit părinți anul trecut, în iunie.

În cursul acestei săptămâni, celebra avocată a apărut în public alături de cei doi gemeni ai ei, apariție extrem de rară, dat fiind că, până acum, Alexander și Ella au fost surprinși arareori în vreo fotografie alături de celebrii lor părinți.

George (57) și Amal Clloney (40) au devenit părinți la o vârstă destul de înaintată. Puțini se mai așteptau – cel puțin în cazul actorului, care era cel mai celebru burlac al Hollywoodului.

În momentul în care a ieșit din hotelul Four Seasons, New York, cu gemenii în brațe, Amal, extrem de șic și de zâmbitoare, le-a demonstrat tuturor că îi priește maternitatea. Îmbrăcată complet în negru, cu jeanși din piele, o vestă lungă cu leopard print, la care a asortat o beretă neagră și cizme cu platformă, avocata pentru drepturile omului arăta fabulos… Iar asta cu atât mai mult cu cât avea brațele ocupate cu Alexander și Ella, accesoriile cele mai de preț.