News

Ți-o mai amintești pe prima soție a lui Alex Velea? Cu ce se ocupă Ana acum

adelina.duinea
January 12, 2019 14:15 PM

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Artiștii au împreuna doi copii și se declară la fel de îndrăgostiți ca la început. Deși acum Alex Velea poate spune că nu-i lipsește nimic pe plan personal și profesional, viața lui nu a fost deloc una ușoară.

Ți-o mai amintești pe prima soție a lui Alex Velea? Cu ce se ocupă Ana acum

Cu ceva timp în urmă, Alex a dezvăluit care a fost motivul real al despărțirii de prima lui soție.

„După ce am terminat cu BAC-ul, m-am înscris la două facultăţi. M-am dus la Electromecanică. Am şi terminat-o. În 2003 m-am dus la un show de talente. M-am înscris şi am câştigat concursul ăsta. Nu ştiam ce să simt atunci când am câştigat.

Credeam că va fi o mare nebunie când voi ieşi afară. Am semnat un contract destul de mare, nu ştiam în ce mă bag la vremea aia. Am fost foarte dezamăgit. Nu înţelegeam de ce nu se întâmplă nimic.

De mic am avut o pasiune pentru haine. Am început să vând haine. Vindeam în casă. Mama s-a enervat la un moment dat.

Anda Adam a avut mare încredere în mine. M-a luat cu ea în concerte. Eu aveam videoclip pe TV, dar mergeam cu punga de rafie să vând haine. Mă recunoştea lumea prin tramvai. Nu m-am îmbogăţit în perioada aia, nici nu eram disperat după bani. Îi cheltuiam tot pe haine. Mâncam pufuleţi, erau ieftini şi buni”, marturisit Alex Velea potrivit Ciao.

„Acum câţiva ani am avut o perioadă în care nu mă regăseam, când eram căsătorit cu Ana, de aceea nu a funcţionat căsnicia. Nu eram Alex Velea pe care l-au crescut părinţii mei. S-a întâmplat înainte să o cunosc pe Antonia. Nici cu familia mea nu vorbeam, că nu mă simţeam eu mândru. Îmi doream o familie de care nu aveam parte, am format-o alături de Antonia, ea mi-a dat ceea ce mi-am dorit”, a mai povestit cântărețul.

După despărțire, Ana și-a continuat viața. Mai mult decât atât, aceasta și-a îndeplinit visele din copilărie. Mai întâi a revenit la numele de fată. Apoi și-a finalizat studiile la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”, specialitatea Psihiatrie. Acum are deja un cabinet al ei și se dedică total pacienţilor ei, scrie Vox Biz.