News

Ți-l mai amintești pe primul soț al Anamariei Prodan? Cum arată fostul baschetbalist Tibi Dumitrescu acum

Verdict.ro
February 24, 2019 10:10 AM

Anamaria Prodan și fostul baschetbalist Tibi Dumitrescu au fost căsătoriți din anul 1998 până în anul 2007. Deși a trecut mai bine de un deceniu de la divorț, cei doi au rămas în relații foarte bune.

Ți-l mai amintești pe primul soț al Anamariei Prodan? Cum arată fostul baschetbalist Tibi Dumitrescu acum

„Ne-am cunoscut în 1998, în discoteca Vox Maris din Bucureşti. Ea a făcut primul pas şi într-o săptămână am devenit un cuplu. Ne-am continuat povestea de dragoste în America, unde ea trebuia să ajungă ca ziaristă la un turneu de tenis, iar eu urma să mă întorc la colegiul din New Jersey unde jucam baschet”, a mărturisit Tibi Dumitrescu într-un interviu pe care l-a acordat în urmă cu mai mulți ani pentru Libertatea.

„Ne-am oficializat relaţia pe 1 septembrie, în statul Pennsylvania, SUA, pentru că eu aveam cetăţenie americană. Ana s-a mutat cu mine în New Jersey, unde în acea perioadă jucam baschet la colegiul Montclair State University”, explica el. Povestea de iubire dintre Ana Maria Prodan şi Tibi Dumitrescu a durat nouă ani. Cuplul are două fiice, Rebecca (20 de ani) și Sarah (19 ani).

Citește și: Anamaria Prodan își lasă fiica să pozeze nud. Ce decizie a luat Rebecca

După divorțul de primul soț, Anamaria s-a căsătorit cu fotbalistul devenit antrenor Laurențiu Reghecampf. Cei doi mai formaseră un cuplu în anul 1997, înainte ca impresara să se căsătorească cu Tibi Dumitrescu. Din actualul ei mariaj, Anamaria mai are un fiu, Laurențiu sau Reghe Junior, în vârstă de 10 ani.

Tibi Dumitrescu este tare mândru de fiicele lui. Sarah îi calcă pe urme. Recent tânăra a semnat cu Universitatea Mississippi din Conferinţa de Sud-Est (SEC) a NCAA, echipă care evoluează în Divizia 1 a colegiilor americane, nivelul cel mai înalt al baschetului juvenil de peste ocean.

Tibi Dumitrescu s-a recăsătorit

„Avem 5 copii acum. Celia este fetița fostului soț, din actuala căsătorie. Tibi s-a recăsătorit cu Irina. Noi suntem foarte buni prieteni. Fostul meu soț este cel mai bun prieten al nostru.

Actuala lui soție este un om incredibil, din toate punctele de vedere. Ieșim toți la masă, petrecem toate sărbătorile împreună. Facem glume de genul «bine că te-am lăsat». Eu l-am lăsat pe el un om minunat, nu am ce sa ii reproșez decât faptul că ne-am pierdut pe drum, cu meseria… și am început să ne iubim ca frații”, declara Anamaria Prodan în trecut, potrivit Unica.

Citește și: Divorţează sau nu? Anamaria Prodan a făcut declaraţii uluitoare despre căsnicia cu Reghe