News

Prințesa Eugenie și soțul ei trebuie să plece de la Palatul Kensington?

iulia.statie
December 2, 2019 15:27 PM

Prințesa Eugenie și soțul ei au ales să locuiască la Palatul Kensington încă de când s-au căsătorit, însă s-ar putea ca acum să părăsească locuința de lux. Acum că tatăl ei este în jurul unui scandal, toți se întreabă: Prințesa Eugenie și soțul ei trebuie să plece de la Palatul Kensington?

Pe aceeasi temaPrinţul Andrew și Sarah Ferguson s-au împăcat la 20 de ani de la divorţ

Prințesa Beatrice și Prințesa Eugenie sunt afectate de situația în care tatăl lor se află, anume faptul că a trebuit să renunțe la îndatoririle regale după scandalul prin care el a trecut.

Totuși, el a recunoscut că are grijă să le ofere fiicelor lui un stil de viață plin de lux, însă acum că acesta și-a dat demisia, cine le va mai finanța?

Ducele de York s-a retras din viața publică după ce a oferit un interviu celor de la BBC cu privire la scandalul de o amploare gigantică ce are în centru prietenia lui cu Jeffrey Epstein. Se pare că Regina și fratele său, Prințul Charles nu au fost foarte răbdători cu acesta, căci el a trebuit să se retragă din activitățile regale.

Prințesa Eugenie și soțul ei trebuie să plece de la Palatul Kensington?

Mai mult, toți s-au întrebat dacă Prințesa Eugenie și Prințesa Beatrice o să rămână cu reședința actuală.

Beatrice locuiește în acest moment într-un frumos apartament de la Palatul St James, despre care se crede a fi plătit cu banii de la contribuabili. Prințesa și soțul ei, Brooksbank, plătesc un tarif comercial pentru această locuință, ce ajunge la 182.000 de lire sterline pe an, iar de costuri până acum se presupune că s-a ocupat Prințul Andrew.

Pe site-ul oficial al Ducelui de York, unde mereu fanii pun întrebări, el afirmă că „ambele fiice sunt susținute de el din punct de vedere financiar din venituri private”.

Totuși, ținând cont de tot ce s-a întâmplat, suportul financiar pe care acesta îl oferă s-ar putea micșora, căci el primea o indemnizație de viață de la Regină, 249.000 de lire sterline anual, pentru a-și finanța biroul privat, unde erau incluse și Prințesele.

Cu toate acestea, deși tatăl lor nu mai este momentan în peisaj, ele sunt protejate de restul Familiei Regale.

„Ele nu trebuie să plătească pentru greșelile tatălui lor. Reginei mereu le-a îndrăgit pe Beatrice și pe Eugenie și respectă modul în care Sarah și Andrew le-au crescut”, le-a spus o sursă de la Palat celor de la The Mail.