News

Prințesa Martha Louise de Norvegia renunță la titlul regal

ioana pana
August 8, 2019 16:40 PM

În timp ce visul oricărei fete în copilărie este să fie prințesă, din motive lesne de înțeles asemenea coroanelor, rochiilor și castelelor, realitatea ne demonstrează că există și reversul medaliei.

Pe aceeasi temaAcum trăieşte în lux, dar înainte ducea o viaţă modestă! Cum îşi câştiga banii Meghan Markle

La puțin timp după ce Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat că au decis să nu îi dea un titlu legal fiului lor, Archie Mountbatten-Windsor, în speranța că în acest mod micuțul va avea o copilărie normală, iată că nici prințesa Martha Louise de Norvegia nu este mulțumită de statutul său regal.

Prințesa Martha Louise de Norvegia renunță la titlul regal

Aceasta a anunțat pe Instagram că va renunța la titlul de prințesă, și va accepta să fie numită așa doar în cazuri speciale, spre exemplu în momentele în care va trebui să reprezinte familia regală într-un cadru oficial.

Decizia a fost făcută publică după ce ea și iubitul său Shaman Durek, sau pe numele real Derek Verrett, au avut un turneu de speaking numit „Prințesa și Shamanul”. Cârcotașii ar critica-o spunând că profită de statutul său regal pentru a câștiga bani și popularitate.

„Este un aspect serios, pe care l-am discutat cu familia mea. Concluzia a fost că ar fi bine să facem niște schimbări”, a scris Martha. „Am decis așadar, să folosesc titlul de prințesă doar în contexte oficiale, nu și cu scop comercial. Astfel, în situațiile comerciale, eu voi fi Martha Louise”.