News

Prințul Charles a insistat ca fratele său să rămână fără îndatoriri regale!

iulia.statie
November 22, 2019 14:53 PM

După difuzarea interviului șocant pe care Prințul Andrew l-a oferit celor de la BBC, fratele său, Prințul Charles, a insistat ca acesta să rămână fără îndatoriri regale. Deși era evident că decizia finală a fost luată de Regina Elisabeta, Ducele de York anunțase totuși că a fost ideea lui să se retragă pentru o perioadă din viața publică.

Pe aceeasi temaPrinţul Andrew și Sarah Ferguson s-au împăcat la 20 de ani de la divorţ

După ce a fost acuzat că nu are pic de regret față de amiciția cu Epstein, un miliardar ce a fost acuzat de fapte foarte grave sau că este lipist de empatie față de victime amicului său, el a decis să discute cu BBC despre scandalul în care a fost implicat.

Familia nu îi este alături în aceste momente Prințului, Regina Elisabeta chemându-l la Palat pentru a-l anunța că trebuie să se retragă din activitățile ce au legătură cu Familia Regală.

Prințul a fost catalogat „un dezastru” în urma interviului. El anunțase că o să se retragă, dar totuși, se pare că Regina i-a retras obligațiile la insistențele fratelui său, Prințul Charles.

Viitorul monarh și-a luat în serios treaba și a decis să protejeze imaginea familiei, chiar dacă asta înseamnă să nu îi fie alături fratelui său ce este implicat în acel scandal de proporții uriașe.

Deși se zvonea că Andrew este preferatul, Regina a ales de această dată să se sfătuiască cu Charles, ajungând la concluzia că acesta ar fi bine să nu mai fie asociat o perioadă cu îndatoririle sale regale.

Ba chiar, sursele declară că Elisabeta este „dezamăgită și nemulțumită” de situația în care fiul său se află, dar decizia a venit în urma inistențelor lui Charles.

Prințul Charles a insistat ca fratele său să rămână fără îndatoriri regale!

Cei doi frați s-au certat la telefon înainte de întâlnirea de la Palatul Buckingham, iar când Andrew a ajuns în fața mamei sale și a fratelui, se pare că și-a cerut „mii de scuze”.

„Cu grație, i s-a spus să se retragă. Toți au fost de acord ca el să spună public că a fost ideea lui, dar în realitate Regina a venit cu această decizie de a renunța la îndatoririle regale”, au spus sursele.

Andrew nu o să mai primească suma de 249 000 de lire ce i se cuvine și a renunțat la cele peste 200 de fundații caritabile pe care le susținea.

Mirror.co.uk nota: „Este puțin probabil ca el să revină la același statut, acum este în disgrație”.

Prințul Andrew nu dorește să revină în fața publicului până când scandalul va fi închis pentru a-și putea reabilita imaginea. Totuși, el poate apărea alături de familie pentru sărbători importante.