News

Prințul Philip a vrut să se însoare cu altă femeie! De cine a fost îndrăgostit acesta

iulia.statie
March 19, 2021 10:38 AM

Toată lumea cunoaște povestea de dragoste a Reginei și a Prințului Philip, însă, se pare că acesta nu a fost mereu îndrăgostit de ea. Ba chiar, el a vrut să se însoare cu o actriță americană, dar aceasta i-a frânt inima.

Pe aceeasi temaDe ce nu poartă membrii familiei regale niciodată centură de siguranță

Prințul Philip a iubit o altă femeie!

Regina Elisabeta și Prințul Philip sărbătoresc în curând 73 de ani de la căsătorie, dar Ducele de Edinburg nu și-a dedicat inima de la început Suveranei, potrivit publicației Express. Acesta a iubit o altă femeie, dar până la urmă, a rămas cu inima frântă din relația cu actrița ce l-a cucerit.

Philip s-a căsătorit cu Elisabeta în 1947. Cum serialul „The Crown” a dezvăluit, cei doi au experimentat câteva probleme în primii ani ai mariajului, însă, mai târziu ei au trecut peste toate acestea și au afișat un cuplu extrem de puternic. Până acum, ei formează unele dintre cele mai solide cupluri din toată lumea.

Ducele de Edinburgh are sânge albastru din partea Familiei Regale a Greciei și Familiei Regale Daneze, însă el s-a mutat în UK imediat cum familia sa a fost exilată din Grecia. El și-a câștigat un nume destul de rapid în cercurile aristocrate, datorită personalității sale extrem de interesante.

Totuși, deși Regina s-a îndrăgostit nebunește de el de la o vârstă fragedă – mulți cred că ea avea pe atunci 13 ani – el a avut și alte iubiri înainte de a se așeza la casa lui. Toți știm cum s-a terminat povestea, până la urmă ei au ajuns să se căsătorească, dar puțini știu pe cine a iubit Prințul înainte de a se așeza la casa lui.

Autorul Philip Eade a dezvăluit un paragraf din cartea „Young Prince Philip: His Turbulent Early Life”, în 2017, ce explica cum tatăl Prințului se temea de faptul că el „putea să aibă probleme cu fetele” la vârsta de 17 ani.

În vara anului 1938, Philip a rămas la mătușa sa, Aspasia, în Veneția, iar Eade remarca: „Tatăl lui Philip, Andrea, i-a reamintit lui Aspasia că băiatul trebuia să învețe pentru examenul pentru Dartmouth și a rugat-o să îl țină departe de femei. Asta chiar era o provocare.”

El a mers la multe evenimente din Veneția și de obicei sfârșea prin a conduce fetele acasă pe o barcă după aceste întâlniri. „Într-o noapte, Cobina Wright s-a făcut remarcată iar Philip și-a implorat mătușa să îl lase să stea mai mult pe barcă”, a explicat Eade.

„Cobina Wright era o actriță iar mama sa era printre cei ce organizau petreceri pentru Philip în timpul șederii lui în Veneția. Mama ei încerca să îi consolideze fiicei sale o carieră în industria filmului și un mariaj spectaculos.”, a adăugat acesta.

Actrița era doar cu două luni mai tânără ca Prințul, pe când diferența dintre Elisabeta și el este de 5 ani, și era „înaltă, slabă, blondă, cu niște ochi albaștri uriași și un zâmbet minunat”, după cum a relatat cunoscutul autor.

 

View this post on Instagram

 

#cobinawright #american #opera #operasinger #singer #actress #motionpictures #beauty #blackandwhite #vintage #cinema #classic #hair #glamour #film #fashion #filmstar #dog #star #stage #silverscreen #actress #photograph #idol #r

A post shared by Chloe (@vintageglamourqueens) on

„În 1938, ea avea deja contract cu 20th Century Fox, iar pe lângă, făcea modelling și cânta în cluburile de noapte”, a adăugat Eade.

Cobina Wright a explicat mai târziu că l-a întâlnit pe Philip într-un bar iar mama sa a aruncat-o în brațele lui, dar aveau o atracție puternică unul pentru celălalt. Ba chiar, ei au petrecut o săptămână întreagă în Anglia, însă, când Cobina și mama sa au decis să plece, el a dorit să le urmeze.

Cum s-au îndrăgostit Prințul Philip și Regina Elisabeta

Apoi, Prințul a scris o scrisoare în care îi cerea disperat mâna actriței, dar ea nu mai era așa interesată. Deși ea s-a căsătorit mai târziu cu Palmer Beaudette, a dezvăluit că încă avea fotografii cu cele trei mari iubiri ale ei în dormitor, iar una dintre ele era cu Philip.

Totuși, nu a trecut mult timp până ce Prințul și-a găsit alinarea în brațele altei femei, numită Osla Benning. „Prințesa Elisabeta avea pe atunci doar 15 ani, iar Philip încă era liber să se distreze.”, a explicat Eade.

Totuși, atunci când Elisabeta a împlinit 17 ani, atenția lui era doar a ei. Conexiunea puternică dintre ei reprezenta sfârșitul relației dintre el și Osla. Regele George VI le-a oferit binecuvântarea lui, dar Philip a trebuit să renunțe la titlurile sale pentru a deveni un cetățean britanic.

Ei au împreună patru copii, Prințul Charles, Prințesa Anne, Prințul Andrew și Prințul Edward.