News

Priyanka Chopra vrea copii cu Nick Jonas! Vedeta a dezvăluit într-un interviu recent că ..

adelina.duinea
October 20, 2018 11:12 AM

Recent, Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat oficial că așteaptă nașterea primului lor copil în primăvara anului ce urmează.

După cum bine ar fi să știți până la acest moment, Meghan și Priyanka sunt foarte bune prietene! Tot după cum ar fi bine să știți, Priyanka și Nick Jonas doar ce s-au logodit la sfârșitul acestei veri.

Priyanka Chopra vrea copii cu Nick Jonas! Ce a dezvăluit actrița într-un interviu recent

Potrivit Cosmopolitan, Priyanka a dezvăluit mai multe dintre planurile sale de viitor în timpul ceremoniei God’s Love We Deliver, organizație care asigură mese pentru cei care au nevoie.

În cadrul evenimentului, Priyanka a fost întrebată ce crede despre anunțul sarcinii Ducesei de Sussex. Ca răspuns, vedeta a spus: „Am câteva prietene însărcinate chiar în acest moment și simt că ar trebui să le prind din urmă!”

Citește și: Meghan Markle însărcinată cu GEMENI? Cine a venit cu această teorie ..

Acum, evident, asta nu înseamnă că Priyanka va face un copil imediat. Știm, însă, că își dorește să-și mărească familia în viitorul apropiat.

Nu există încă alte informații cu privire la data nunții dintre ea și Nick. Din ce postează pe Intagram, însă, ne putem da seama că nu va mai dura mult.