News

Rafael Nadal s-a însurat! Cum a arătat mireasa lui

iulia.statie
October 22, 2019 15:43 PM

Weekend-ul trecut, dragostea a plutit în aer pentru Rafael Nadal. Jucătorul de tenis s-a căsătorit cu Maria Francisca Perelló (cunoscută drept Xisco) în acest weekend, în Spania.

Pe aceeasi temaA trecut un an de la nunta Prințesei Eugenie! Cum a marcat momentul

Nadal s-a logodit cu Maria în mai 2018, într-o călătorie la Roma, însă a păstrat acest lucru secret până în ianuarie 2019, când le-a zis celor de la Hello!. Cei doi sunt împreună de 15 ani.

Rafael Nadal s-a însurat! Cum a arătat mireasa lui

Ceremonia a fost ținută în Mallorca și Regele Juan Carlos și Regina Sofia au participat la eveniment. David Ferrer și Feliciano Lopez au făcut și ei parte din lista de invitați, iar pentru dress code toți au fost încurajați să poarte orice doresc.

Totuși, rivalul Roger Federer nu a fost invitat, deși el și Nadal au devenit foarte buni prieteni de-al lungul timpului.

Luna trecută, când Federer a fost întrebat despre eveniment, el a zis: „Nu știu nimic despre asta. Și deja mi-am făcut planuri, oricum.”

Rochia lui Perelló a fost creată de Rosa Clará, ce a dezvăluit câteva momente din spatele muncii sale.

„Eu și Mery ne-am conectat inedit. Procesul a fost foarte emoționant pentru noi. Vrem să mulțumim familiei pentru că a avut încredere în noi, sunteți extraordinari.”, a spus Clara într-un videoclip.

Designerul a spus despre creația ei că este „o frumoasă creație Art Deco de inspirație franceză brodată manual și cu un imprimeu delicat.

Nadal și Maria au fost extrem de discreți privind relația lor de-a lungul anilor, deși jucătorul de tenis a spus că și-ar dori foarte tare o familie.

„Mi-as dori să am copii, băieți, fetițe…sunt o persoană ce adoră copiii și sunt foarte familist.”, a spus el în 2017.

Sursă: W Magazine