News

Răspunsul oficial al Reginei cu privire la viitorul Prințului Harry și al lui Meghan Markle

iulia.statie
January 14, 2020 12:21 PM

Regina a decis să vorbească într-un final.

Pe aceeasi temaCe i-a spus Prințul Philip lui Harry despre Meghan Markle, înainte să o ia de soție

La cinci zile după ce Ducele și Ducesa de Sussex și-au anunțat intenția de a renunța la statutul lor de seniori în Familia Regală, Regina Elisabeta a oferit o declarație prin care își exprimă sprijinul pe care îl oferă celor doi.

Comentarile Majestății Sale au fost dezvăluite după ce ea a avut o ‚discuție extrem de constructivă’ cu urmașul ei, Prințul Charles, Prințul William și Prințul Harry la Sandringham. Se speculează că Meghan Markle a participat și ea la discuție printr-un telefon dat din Canada, unde momentan se află alături de copilul ei, Archie Mountbatten-Windsor, dar acest lucru nu a fost confirmat încă.

„Eu și familia mea susținem pe deplin inițiativa lui Harry și Meghan de a-și crea o nouă viață. Deși am fi preferat să lucreze în continuare pentru Familia Regală, le respectăm și înțelegem dorința de a avea o viață independentă ca și familie în timp ce vor rămâne o parte importantă a familiei mele.”, a zis Regina.

Aceasta a discutat și despre independența lor financiară și ce se va întâmpla cu ei în viitor, potrivit Harper’s Bazaar.

„Harry și Meghan au spus clar că nu vor să se bazeze pe fonduri publice în noua lor viață.”, a adăugat Regina.

„S-a stabilit că va exista o perioadă de tranziție în care Ducii de Sussex vor petrece timp în Regatul Unit și Canada.”, au fost cuvintele Reginei, venind ca un ecou la declarația celor doi.

Răspunsul oficial al Reginei cu privire la viitorul Prințului Harry și al lui Meghan Markle

Acest echilibru pe care cei doi îl caută îl va ajuta pe micuțul Archie să crească cu un deosebit respect pentru tradiția regală în timp ce familia va avea spațiu pentru a se axa pe viitorul lor. Meghan se află chiar acum în Canada, căci după prima apariție oficială a plecat pentru a fi alături de fiul ei, ce a rămas în grija prietenei sale, Jessica Mulroney și o bonă. Ne așteptăm ca și Harry să o urmeze.

„Aceste probleme vor fi rezolvate de familia mea, mai este multă muncă de făcut, însă am cerut ca în următoarele zile să se găsească o soluție.”, a adăugat Regina Elisabeta.