News

Relația de care ai uitat: Mihaela Rădulescu și Dan Bittman au format un cuplu

Verdict.ro
February 6, 2019 10:36 AM

Mihaela Rădulescu și Dan Bittman au format un cuplu! Cei doi și-au început povestea de dragoste în anii ’90, când Mihaela abia debuta în TV și activa la Tele 7 ABC. La vremea respectivă, Dan Bittman era poreclit „cuceritorul”. Relația lor a fost îndelung mediatizată, dar, cum cei doi erau firi foarte vulcanice, la scurt timp s-au și despărțit, scrie Ciao.

Relația de care ai uitat: Mihaela Rădulescu și Dan Bittman au format un cuplu

Anii au trecut, iar cei doi au încercat să își găsească fericirea în brațele altor persoane. La scurt timp după despărțirea de Dan Bittman, Mihaela a fost iubita regizorului Dan Chișu, a avut un mariaj cu Ștefan Bănică, precum și unul cu Elan Schwartzenberg.

Citește și: Ce fiică frumoasă are Mugur Mihăescu! Ivona locuiește și lucrează la Londra

Divorțată de două ori, și-a găsit liniștea în brațele lui Dani Oțil. Când toți credeau că vedeta va ajunge la altar, iată că cei doi s-au despărțit. Din 2014, Mihaela și-a găsit alinarea în brațele lui Felix Baumgartner. Acesta este primul om care a ajuns în Cartea Recordurilor după ce a sărit din stratosferă și a depășit viteza sunetului fără ajutorul vreunui vehicul.

Citește și: Unde locuiesc Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner

Deși mereu a fost un Don Juan, Dan Bittman s-a așezat și el la casa lui. De 26 de ani trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Liliana Ștefan, cea care i-a dăruit trei copii.