News

Reuniunea Friends este confirmată oficial

iulia.statie
November 14, 2019 17:19 PM

Pe lângă faptul că Jennifer Aniston a luat Instagramul cu asalt atunci când a postat o poză cu ea și foștii ei colegi, iar freamătul printre fani a reînceput ținând cont că serialul împlinește 25 de ani, show-ul este unul de neuitat, ce ne-a făcut să îl păstrăm în inima noastră pentru totdeauna.

Pe aceeasi temaReese Witherspoon a vorbit despre prietenia ei cu Jennifer Aniston

Bineînțeles, dragostea aceasta este și pentru cei șase prieteni.

Este perfect, ținând cont de circumstanțe, ca visele privind reuniunea Friends să devină realitate!

Reuniunea Friends este confirmată oficial

Surse exclusive le-au spus celor de la The Hollywood Reporter că starurile serialului, Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry și David Schwimmer și creatorii, David Crane și Marta Kauffman au început discuțiile ce au în centru reuniunea pentru noua platformă HBO Max.

Toți au fost de acord să se reunească și să intre din nou în rolurile ce i-au consacrat, iar acesta este un pas uriaș, căci în trecut ei au opus rezistență față de continuarea serialului.

Deși noile vești sunt interesante, există și o parte mai puțin bună: planurile oficiale nu au fost făcute încă, actorii și creatorii trebuie mai întâi să se pună de acord.

Totuși, nu mulți sunt de acord cu această continuare, de frica a nu strica magnificul serial. În această privință, sursele sugerează faptul că reuniunea nu va servi la acest lucru ci mai mult un show ce îi va înfățisa pe creatori și actori comentând unele dintre cele mai frumoase scene.

Aceste vești parcă sună mai mult a adevăr, mai ales că Aniston a făcut recent câteva comentarii despre serial. Ea a apărut în emisiunea The Ellen DeGeneres pentru a-și promova noul serial, The Morning Show și atunci ea a fost pusă sub presiunea pentru a răspunde la cea mai interesantă întrebare.

„Ne-ar plăcea să facem ceva, dar nu știm ce încă. Încercăm și muncim la ceva.”, a spus Jennifer, întrebată despre continuarea Friends.

Ne așteaptă vești noi de la eroii noștri preferați!

Sursă: Vogue