News

Richard Gere, tată pentru a doua oară la 69 de ani!

adelina.duinea
February 12, 2019 10:54 AM

Richard Gere, în vârstă de 69 de ani, și soția sa, activista spaniolă Alejandra Silva, în vârstă de 36 de ani, au devenit părinții unui băiețel, acesta fiind al doilea copil al celebrului actor american, potrivit hollywood.com, citat de Cancan. Potrivit unor surse apropiate cuplului, Alejandra Silva a născut „în urmă cu câteva zile”. Informația nu a fost însă confirmată oficial, conform publicației spaniole Hola!.

Richard Gere, tată pentru a doua oară la 69 de ani!

Richard și Alejandra s-au căsătorit civil în aprilie 2018, în Spania, iar nunta au făcut-o la New York. Actorul american mai are un fiu în vârstă de 18 ani, Homer, cu fosta sa soție, actrița americană Carey Lowell, de care a divorțat în 2016, după o căsnicie de 14 ani.

Citește și: Actorul Paul Wesley din serialul „Jurnalele Vampirilor” s-a căsătorit!

Alejandra, care l-a cunoscut pe Gere în timp ce era în proces de divorț de primul soț, Govind Friedland. Tânăra mai are un fiu în vârstă de cinci ani, Alberto.

Printre rolurile majore interpretate de Richard Gere într-o carieră prestigioasă se numără prestaţiile sale din „American Gigolo”, de Paul Schrader, şi „Ofiţer şi gentleman”, de Taylor Hackford – care i-a adus prima nominalizare la Globurile de Aur.