News

Rihanna a vorbit deschis despre problemele din viața sa

iulia.statie
November 14, 2019 12:14 PM

Rihanna a dezvăluit că ‚muncește să găsească un echilibru’ în viața ei după un an așa obositor. Ea a povestit totul într-un mesaj postat pe un site de socializare adresat colegilor ei de muncă și celor dragi.

Pe aceeasi temaArticole vestimentare și accesorii esențiale din garderoba a 16 femei de succes

Rihanna a vorbit deschis despre problemele din viața sa într-o postare emoțională pusă pe Instagram. Artista de 31 de ani a ales să le împărtășeasă cu fanii un selfie, alături de un mesaj în care se adresa colegilor și celor apropiați.

„Pentru toți prietenii/membrii familiei/colegii, îmi cer scuze. Anul acesta a fost unul foarte copleșitor și încă muncesc pentru a găsi un echilibru.”, a scris artista.

Ea a concluzionat cu o prescurtare ce arăta faptul că este foarte posibil să ia o pauză de la programul ei încărcat.

„Brb”, a continuat aceasta.

Rihanna a vorbit deschis despre problemele din viața sa

RiRi arată feroce în noua fotografie. Ea avea două lanțișoare de aur, iar unul dintre ele avea un pandantiv tip cruce din diamante.

Prin machiaj a ales să pună accent pe buze prin clasicul ei ruj roșu. Ea purta un tricou alb inscripționat și o pălărie din catifea.

Rihanna s-a mișcat cu viteza luminii anul acesta. Ea are un succes imens cu gama ei de cosmetice, Fenty Beauty și linia ei de lenjerie intimă, Savage x Fenty, pe care a lansat-o în mai 2018.

Ba chiar, ea a reușit să obțină și un parteneriat cu LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton, cea mai mare casă de modă de lux din lume.

Această uriașă colaborare îi va aduce artistei propria casă de modă în Paris, numită Fenty.

Chiar dacă nu am mai auzit de ea pe plan muzical, ea le-a promis fanilor că va scoate și piese noi. Dar mai întâi, trebuie să își construiască imperiul.

Sursă: HollywoodLife