News

Rona Hartner va suferi o nouă intervenție chirurgicală! Care este starea artistei

adelina.duinea
April 15, 2019 10:33 AM

În urmă cu puțin timp, și de această dată în Franța, actrița și cântăreața Rona Hartner a ajuns din nou pe mâna medicilor. Artista va suferi o nouă intervenție chirurgicală, începând totodată tratamentul cu citostatice.

Rona Hartner va suferi o nouă intervenție chirurgicală! Care este starea artistei

Nu cu mult timp în urmă, Rona a fost operată în România. Vedeta a suferit o intervenție chirurgicală după ce medicii i-au descoperit o tumoră la colon. Pe 5 martie 2019, actrița a fost externată.

Acum, Rona a ajuns pe mâna medicilor din Franța. Într-o intervenție telefonică pe care a avut-o la emisiunea „Răi da’ buni”, vedeta a explicat că urmează să treacă printr-o nouă intervenție, după care va începe tratamentul cu citostatice.

Citește și: Ce a făcut iubitul Ronei Hartner după operaţia artistei!

„Mi s-a depistat un cancer de colon, după ce am făcut ocluzie intestinală. Oncologul din Franța mi-a spus să fac citostatice de prevenție timp de șase luni. Sunt în faza trei a cancerului. Voi face o mică intervenție chirurgicală. Nu m-au lăsat să plec. Luni voi fi operată ca să-mi pună un cateter.

mi-a spus doctorul că, fiind un cancer de colon, nu o să am nişte efecte secundare groaznice, iar peste vreo două săptămâni îmi dă voie să mă întorc la concerte, dar acum mă blochează următoarele 10 zile.”

„Îmi dau seama că acest cancer îmi lua toată forţa”

Citește și: Rona Hartner a urcat pe scenă la doar câteva zile după operația la colon!

Nu a recidivat cancerul. După operaţie (25 februarie – n.r.) m-am simţit foarte bine, îmi dau seama că acest cancer îmi lua toată forţa. Nu mi-e frică de citostatice, le fac din două în două săptămâni.

Am cinci ganglioni lângă tumoră, pompau celule maligne în tot corpul. Acum, ca să nu recidiveze și să nu se instaleze metastaza, trebuie să fac chimioterapie preventivă. Dar este cea mai simplă chimioterapie. Nu-mi pierd părul și nu slăbesc”, a declarat Rona Hartner, potrivit Adevărul.

Citește și: Cum a aflat Rona Hartner că are tumoră la colon! Ce simptome a avut artista

În ultima sa postare publicată pe Facebook, artista a declarat: „Veștile sunt acestea .. Pentru intrarea în săptămâna patimilor pentru mine ..”

Din cauza problemelor de sănătate, Rona a anunţat că nu va mai putea anjunge la filmările emisiunii „Scena misterelor“ şi nici la cele pentru ediţia specială de Paşte „Răi da’ buni“, show prezentat de Mihai Morar.

Rona Hartner a fost transportată de urgenţă la spital pe 22 februarie şi a fost operată de urgenţă la Spitalul Floreasca, după ce medicii i-au descoperit o tumoră. Intervenţia la colon a fost una complicată şi a durat şase ore.