News

S-a aflat cine este nașa de botez a bebelușului lui Meghan Markle și Prințul Harry

andreea voicu
September 18, 2019 17:29 PM

Meghan Markle a devenit mămică pentru prima dată în luna mai a acestui an. Ducesa de Sussex a adus pe lume un băiețel, care a primit numele de Archie Harrisson. Atât ea, cât și Prințul Harry, au preferat să țină ascunse anumite detalii despre creștinarea micuțului.

Pe aceeasi temaCum a aniversat Meghan Markle ziua soțului său, Prințul Harry! Ducele de Sussex a împlinit 35 de ani

S-a aflat cine este nașa de botez a bebelușului lui Meghan Markle și Prințul Harry

Nici nașii bebelușului regal nu au fost dezvăluiți, deși presa britanică specula că Serena Williams i-ar fi botezat copilul lui Meghan Markle. Surpriză, însă! Ducesa de Sussex s-a dat de gol recent, chiar la un eveniment la care a fost prezentă.

Meghan Markle a participat la lansarea colecţiei Smart Set, o linie vestimentară caritabilă, care aparţine fundaţiei Smart Works, patronată chiar de Ducesă. Astfel, a fost și primul eveniment care a marcat revenirea fostei actrițe americane din concediul de maternitate.

Alături de ea la acest eveniment a fost Isabel May, despre care presa internațională a mărturisit că ar fi nașa lui Archie. Fosta directoare de comunicare de la Burberry are 40 de ani și este prietenă bună cu Meghan.

Isabel May s-a născut în America, dar în prezent locuiește în Marea Britanie.

‘Ea este de fapt naşa lui Archie, deşi acest lucru e ţinut secret. E o prietenă foarte bună a ducesei. Deşi relaţia lor e foarte puţin mediatizată, Izzy e foarte apropiată de Meghan, care ţine enorm la această prietenie. Ea a fost sprijinul lui Meghan când aceasta s-a mutat în Londra’, a spus Katie Nicholl, conform mirror.co.uk.

Meghan Markle a lansat linia Smart Set, compusă din cinci piese vestimentare potrivite pentru un interviu, o bluză albă, o pereche de pantaloni, un sacou, o rochie şi o geantă. Colecţia este o colaborare între brandurile Jigsaw, Marks and Spencer şi John Lewis şi desginerul Misha Nonoo.