News

Au făcut anunțul oficial! Lady Gaga și logodnicul ei, Christian Carino, s-au despărțit

nicoleta.ispasescu
February 18, 2019 09:00 AM

Potrivit celor mai recente surse, Lady Gaga și logodnicul ei, Christian Carino, s-au despărțit la numai 4 luni de când au dezvăluit că s-au logodit.

O sursă a declarat pentru E! News că Lady Gaga și Christian Carino s-au despărțit săptămâna trecută și că el „încearcă cu disperare să se împace cu ea”. Cu toate acestea, alte două surse au negat despărțirea, spunând că cei doi formează în continuare un cuplu.

Au făcut anunțul oficial! Lady Gaga și logodnicul ei, Christian Carino, s-au despărțit

Fanii celor doi au speculat că aceștia nu mai sunt împreună, asta după ce Carino nu a participat alături de Lady Gaga la decernarea Premiilor Grammy. În plus, cântăreața nu a purtat nici inelul de logodnă.

Reprezentanții artistei au făcut anunțul oficial, scrie Elle. „Pur și simplu nu a mers. Relațiile se încheie uneori. Nu este nicio poveste lungă sau dramatică.”

„Nu a purtat inelul din cauza recitalului”a declarat o sursă.

„Au făcut o pauză de la planurile de nuntă până când se termină sezonul atât de agolmerat al lui Lady Gaga, însă în continuare plănuiesc să se căsătorească anul acesta”.

Un alt motiv care a trezit suspiciuni este acela că Lady Gaga nu l-a menționat pe logodnicul ei în discursul de acceptare a premiului Best Pop Duo/Group Performance pentru piesa „Shallow”.

Ultima oară când cei doi au fost văzuți împreună a fost decernarea premiilor SAG Awards, unde au fost foarte afectuoși unul cu celălalt.

Mai mult decât atât, se pare că actrița din A Star Is Born nu îl mai urmărește pe Instagram.