News

S-au împlinit 10 de ani de la moartea lui Michael Jackson! Ce purta de fiecare dată când ieșea în public

andreea voicu
June 25, 2019 15:30 PM

Pe 25 iunie, s-au împlinit 10 de ani de la moartea lui Michael Jackson. Regele muzicii pop și-a găsit sfârșitul la doar 50 de ani, în anul 2009, iar în urma sa au rămas fanii îndoliați, dar și multe întrebări care nu și-au găsit răspunsul nici în ziua de astăzi.

Pe aceeasi temaCum arată acum fosta soție a lui Michael Jackson, femeia cu care a făcut doi copii

Dovadă au stat cele 50 de concerte de adio pe care le avea programate la O2 Arena din Londra, începând cu 13 iulie 2009. La vremea respectivă, 75.000 de bilete au fost epuizate la doar câteva ore de la punerea acestora în vânzare.

S-au împlinit 10 de ani de la moartea lui Michael Jackson!

Jackson a avut parte de o viaţă intens mediatizată, dublată de o carieră de succes, reprezentând o parte semnificativă a culturii pop timp de aproape patru decade. Deși au trecut atâția ani, Michael Jackson nu și-a pierdut din popularitate. Un nou documentar despre viața sa vine cu mărturii neștiute despre star.

A fost unul dintre puţinii artişti care a fost introdus de două ori în Rock and Roll Hall of Fame, Michael Jackson a intrat şi în Cartea Recordurilor ca fiind cel mai de succes showman al tuturor timpurilor, cu 13 premii Grammy la activ, 13 single-uri pe clasate locul întâi în topuri şi vânzări de peste 750 de milioane de albume în întreaga lume.

Michael Jackson, un star de Cartea Recordurilor

Conform detaliilor din documentarul ‘Leaving Neverland’ despre ultimele ore din viața megastarului, MJ ar fi părăsit repetițiile din Los Angeles după miezul nopții în ziua în care și-a găsit sfârșitul.

Unul dintre detectivii care s-a ocupat cu medicii de autopsia starului a făcut declarații șocante. El a mărturisit că artistul era desfigurat. Abia dacă avea păr și scalpul său era plin de cicatrice.

Medicul lui Michael Jackson a fost condamnat la închisoare și eliberat după doi ani. El a fost găsit vinovat de moartea artistului, după ce a ieșit la iveală că doctorul Conrad Murray era plătit 150.000 de dolari pe lună pentru a-i prescrie sedative care îl ajutau să doarmă. Din păcate, acestea i-au fost fatale solistului.

În toți anii, Michael Jackson era dependent de perucă. Un incident din 1984 a lăsat urme adânci pentru artist. Când filma o reclamă pentru Pepsi părul starului a luat foc. A fost o arsură gravă, de gradul doi, care i-a afectat și pielea. Din păcate, chiar dacă rănile s-au vindecat, cicatricele au rămas și părul aproape că nu a mai crescut.

Mai mult, se pare că Michael Jackson era atât de sărac când a murit, incât unul din cei doi bodyguarzi pe care îi mai avea alaturi era nevoit să care în permanență cu el o valiză în care se aflau două statuete Oscar, pentru cazul în care nu ar fi putut plăti.

Michael Jackson a fost căsătorit de două ori, prima dată cu fiica lui Elvis, Lisa Marie Presley, a doua oară cu Debbie Rowe. Artistul a lăsat în urmă trei copii: Michael Joseph Jackson Jr., Paris Michael Katherine Jackson şi Prince Michael Jackson II.

Sursa: bbc.com