News

Sarah Hyland a fost cerută de soţie! Ce surpriză i-a făcut iubitul său

andreea voicu
July 20, 2019 18:37 PM

Sarah Hyland, actriţa din serialul ‘Modern family’, nu-şi mai încape în piele de fericire. Sarah Hyland și iubitul ei, Wells Adams, s-au logodit, după doi ani de relaţie.

Sarah Hyland a fost cerută de soţie! Ce surpriză i-a făcut iubitul său

Sarah Hyland a publicat pe contul de Instagram un colej de fotografii surprinse în momentul în care a fost cerută de soţie. Iubitul său, Adams, stă în genunchi pe o plajă şi o cere de soţie.

‘Acel sentiment de nu te lasă să mănânci, să dormi, dar te face să poți atinge stelele’, a scris tânăra în dreptul imaginilor.

 

View this post on Instagram

 

My fiancé… my FIANCÉ…. MYYYY FIAAANCÉÉÉÉÉ!!!!!

A post shared by Sarah Hyland (@sarahhyland) on

Şi fostul participant al reality show-ului american ‘Burlăcița’ a publicat, pe contul personal de Instagram, un clip în timp ce își cere iubita în căsătorie: ‘Voi fi Johnny, iar tu June. Dar pentru totdeauna!’, a scris tânărul în descrierea videoclipului.

Ambele postări ale actriţei scot în evidenţă inelul superb de logodnă, care costă enorm.

Inelul purtat de Sarah pare un superb diamant oval de cinci carate. Pe banda simplă de la Lorraine Schwartz, inelul acesta valorează undeva între 175-200 de mii de dolari’, a mărturisit Andrew Brown, CEO-ul WP Diamonds, pentru E! News.

Sarah Hyland a fost grav bolnavă

Sarah Hyland a trecut prin momente grele până la 28 de ani. Ea suferă de displazie renală, iar până acum a fost supusă la 16 operaţii, dintre care două transplanturi de rinichi.

‘Toată viața mea m-am simțit ca o povară. Când un membru al familiei îți dă o a doua șansă la viață și eșuează, simți că e vina ta. Nu este, dar așa simți. De multă vreme, mă gândeam la sinucidere, pentru că nu am vrut să-l dezamăgesc pe fratele meu mai mic, așa cum am făcut-o cu tatăl meu’, a declarat Sarah.