News

Scarlett Johansson s-a logodit cu actorul Colin Jost

adelina.duinea
May 20, 2019 13:28 PM

Scarlett Johansson s-a logodit cu actorul şi scenaristul de origine americană Colin Jost. Potrivit presei internaționale, cuplul încă nu a stabilit data nunții.

Scarlett Johansson s-a logodit cu actorul Colin Jost

Scarlett și Colin formează un cuplu de doi ani, iar vestea logodnei a fost confirmată pentru Associated Press de către publicistul actriței, scrie Libertatea. Actrița, cunoscută drept Natasha (Black Widow) din seria de filme „Avengers”, a mai fost căsătorită de două ori.

Între anii 2008 și 201o, Scarlett a fost căsătorită cu actorul Ryan Reynolds. Între timp, comediantul s-a recăsătorit cu actrița Blake Lively. Cuplul are două fiice, James (4 ani) și Inez (2 ani), și un al treilea bebe pe drum. Actrița a anunțat că este însărcinată la premiera filmului „Pokémon Detective Pikachu”, producție care îl are pe Ryan în rol principal.

Citește și: Blake Lively este însărcinată! Acesta va fi al treilea copil al actriței cu soțul ei, Ryan Reynolds

Între anii 2014 și 2017, Scarlett a fost căsătorită cu jurnalistul francez Romain Dauriac. Împreună, cei doi au și o fiică, Rose, în vârstă de 5 ani. Din 2005, logodnicul lui Scarlett, Colin Jost, (36 de ani) lucrează ca scenarist al emisiunii de televiziune „Saturday Night Live”, de pe postul NBC, iar din 2014 este prezentator al show-ului TV „Weekend Update”.

Scarlett Johansson s-a remarcat în industria cinematografică la doar 14 ani. Atunci, adolescenta a jucat alături de Robert Redford în filmul „The Horse Whisperer”. Drama bazată pe romanul cu același nume, scris de autorul Nicholas Evans, urmărește un talentat antrenor de echitație în încercarea sa de a ajuta o adolescentă (jucată de Scarlett) rănită în urma unui tragic accident.

Citește și: Scarlett Johansson, cea mai bine plătită actriță de la Hollywood în 2018

A devenit celebră în 2003, când a apărut în producția „Lost in Translation”, regizată de Sofia Coppola. Pelicula explorează teme ca singurătatea și insomnia. Pentru interpretarea rolului Charlotte, Scarlett a obținut un premiu BAFTA pentru cea mai bună actriţă în rol principal.