News

Secretara personală a Ducesei Meghan Markle și-a dat demisia!

iulia.statie
October 15, 2019 13:27 PM

Samantha Cohen, secretara personală a Ducesei Meghan Markle și-a dat demisia vineri. Samantha deja lucra de ani buni pentru Regină și își dorea să renunțe la poziția sa atunci când cuplul regal a ales-o pentru a deveni secretara lor personală.

Pe aceeasi temaAşa arată casa lui Meghan Markle din Los Angeles! Locuinţa a fost scoasă la vânzare

Cei doi s-au luptat pentru a găsi pe altcineva potrivit, de aceea Samantha a rămas în această poziție, deși dorea să renunțe de ceva vreme. Căutările au luat final în august, când cei de la Palat au anunțat că Fiona Mcilwgam o să îi ia locul lui Cohen, însoțind cuplul regal în Africa.

Secretara personală a Ducesei Meghan Markle și-a dat demisia!

Samantha Cohen a fost pe poziția de secretară personală încă din mai 2018. „În această după-amiază Ducele și Ducesa de Sussex au primit-o pe Samantha Cohen pentru a renunța la poziția ei de secretară personală.”, au scris cei de la Palat.

Cohen a lucrat pentru Casa Regală pentru aproximativ două decenii. Aceasta a început să lucreze pentru ei în 2001, fiind angajată pe o poziție în departamentul de presă al Palatului Buckingham.

Înainte de a face parte din personalul lui Harry și al Ducesei Meghan, aceasta a fost secretara adjunctă de presă a Reginei Elisabeta.

Samantha deja se gândea să renunțe la locul ei de muncă atunci când Ducii de Sussex au recrutat-o pentru a lucra cu ei temporar. Plecarea ei era cunoscută de ceva luni.

De fapt, chiar ea și-a extins perioada de muncă de câteva ori pentru a-i ajuta pe cei doi. În tot acest timp, Meghan și Harry căutau pe altcineva destul de priceput pentru a prelua această funcție.

Totuși, într-un final, cei doi au găsit pe cineva potrivit. În august, Palatul anunța că Markle și Prințul Harry au angajat-o pe Fiona Mcilwham pentru a le fi secretară personală iar Cohen va pleca imediat după ce turul cuplului din Africa ajunge la sfârșit.

Sursă: Harper’s Bazaar