News

Selena Gomez are o nouă relație? Aceasta l-a uitat pe Justin Bieber

iulia.statie
October 18, 2019 14:55 PM

Niall Horan este extrem de discret atunci când vine vorba de Selena Gomez. Cântărețul a vorbit despre prima impresie pe care a avut-o față de artistă în timpul show-ului The Social.

Pe aceeasi temaSelena Gomez, întâlnire cu un bărbat misterios

Întrebat despre prima sa impresie față de Selena, Niall a răspuns: „Arăta foarte drăgut și este  în continuare extrem de drăguță. Îmi este foarte bună prietenă.”

Selena Gomez are o nouă relație? Aceasta l-a uitat pe Justin Bieber

Din păcate pentru fani, doar atât a avut Niall de zis cu privire la acest subiect.

Întrebarea este pe buzele tuturor de când Niall a postat o poză ce îl înfățișa pe el în fața unei reclame uriașe cu artista. „Bună Sel”, a scris acesta.

Ba chiar, fanii i-au îndemnat să formeze un cuplu.

„Deși Selena nu are nevoie de un iubit în viața ei, artistul ar fi foarte potrivit. Majoritatea foștilor pe care ea i-a avut au făcut-o să sufere într-un fel sau altul, iar Niall pare genul de bărbat extrem de drăguț și grijuliu.”, a scris unul dintre fani.

Totuși, cântărețul a amintit tuturor că acestea sunt doar zvonuri. El le-a spus celor de la Sirius XM că între el și Selena este doar o relație de prietenie.

„Avem același grup de prieteni. Ieșim foarte des.”, a spus Horan.

Răspunsul lui a venit imediat după ce Courteny Lopez, o prietenă comună de-a lor, a postat o poză ce îi arăta pe Niall și Selena foarte apropiați.

Ba chiar, în 2015 se zvonea că cei doi sunt împreună după ce au fost surprinși în ipostaze apropiate la  petrecerea lui Jenna Dewan. De atunci, Niall a avut o relație discretă cu Hailee Steinfeld în timp ce Selena avea parte de o relație complicată plină de despărțiri și împăcări cu Justin Bieber, care de curând s-a căsătorit cu Hailey Baldwin.

În mai puțin de o săptâmână de la ceremonia lui Bieber, Selena a fost văzută acasă la Niall, aducându-i o pungă plină de mâncare.

Sursă: Hollywood Life