News

Șerban Copoț este în doliu. Tatăl artistului a decedat

Verdict.ro
March 13, 2019 14:52 PM

Șerban Copoț, unul dintre cei mai buni concurenți din show-ul TV Asia Express, trece prin momente grele. Șerban este în doliu, după ce marți, 12 martie, tatăl lui a murit, scrie Click!. Nu se cunosc detalii cu privire la cauza morții acestuia.

Șerban Copoț este în doliu. Tatăl artistului a decedat

Vestea tristă a fost dată de către Dan Capatos în cadrul emisiunii sale, Xtra Night Show, când invitați au fost Cosmin Seleși, fostul coleg de competiție al lui Șerban, Iuliana Luciu și Andrei Ștefănescu.

Deși show-ul a pornit într-o notă pozitivă, Capatos a ținut să-i transmită condoleanțe și un mesaj de îmbărbătare lui Copoț: „Vrem să-i transmitem condoleanțe pentru că l-a pierdut pe tatăl său astăzi. Condoleanțe pentru Șerban și să fie tare în această grea încercare”, a spus prezentatorul Xtra Night Show.

Și Cosmin Seleși a completat: „Am făcut o echipă foarte bună cu Șerban și am fi avut o șansă mare să câștigăm. Aș fi mers până în pânzele albe cu Șerban la Asia Express. Îmi pare rău că el e acum într-un moment despre care să nu mai vorbim, că nu cred că i-ar plăcea”.