News

Sharon Stone, la un pas de moarte! Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat și cum le-a depășit

adelina.duinea
February 5, 2019 12:11 PM

Sharon Stone a fost la un pas de a-și pierde viața în anul 2001. Atunci, actrița a petrecut nouă zile în comă. Vedeta a făcut dezvăluiri incredibile din acea perioadă îngrozitoare.

Sharon Stone, la un pas de moarte! Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat și cum le-a depășit

Stone a suferit un anevrism cerebral care a început cu o durere îngrozitoare de cap. Actrița a început să intre și să iasă constant din comă, medicii realizând că are fracturi la nivelul arterei vertebrale. Atunci, Sharon pierduse mult sânge, precum și 18% din masa corporală.

Timp de nouă zile a fost în comă, însă a reușit să se recupereze complet. Actrița a vorbit despre teribilele momente prin care a trecut într-un interviu acordat prezentatoarei Oprah Winfrey, scrie Unica.

„Am sunat-o pe mama de la Urgențe și i-am spus că am hemoragie cerebrală. Mi-a zis: vin spre tine, te iubesc, apoi a închis”, a povestit Sharon Stone.

Citește și: Ştefan Bănică Jr. și-a pierdut fratele într-un teribil accident de maşină

„La un moment dat eram dusă pe targă, m-am trezit și am întrebat ce mi se întâmplă. Un rezident foarte tânăr mi-a spus că mă duce în operație. Am întrebat ce operație și mi-a răspuns că mă vor opera pe creier, că trebuie să îmi deschidă craniul ca să vadă ce se întâmplă”, și-a amintit ea.

Ca alternativă i s-a oferit angiografia. Astfel, actrița a acceptat să i se introducă o cameră în cap pentru a vedea cât de afectat îi era creierul. „Au descoperit că artera vertebrală se rupsese, că aveam hemoragie la spate, la față și cap, la coloană. Creierul era împins, iar artera afectată stătea să se rupă complet”, a mai spus vedeta.

Medicii au fixat artera cu fire de platină, însă această operație a avut și efecte adverse. Sharon a fost nevoită să învețe din nou să meargă, să audă, să scrie, să vorbească. O lungă perioadă de timp după externare a trăit cu teama că va muri.

Citește și: Smiley, singur și trist. Imaginea care i-a pus pe jar pe fani: « Capul sus..E greu, dar trebuie sa mergi mai departe»

„De atunci pentru mine totul este mai intens. Am luat-o de la capăt. Orice moarte e o renaștere”, a mai explicat Sharon Stone.