News

Shay Mitchell a dat naștere primului copil! Starul a adus pe lume o fetiță

iulia.statie
October 21, 2019 14:23 PM

Shay Mitchell și Matte Babel sunt în culmea fericirii, în familia lor venind pe lume primul bebeluș.

Pe aceeasi temaAlanis Morissette a născut pentru a treia oară la 45 de ani

Shay Mitchell a dat naștere primului copil! Starul a adus pe lume o fetiță

Actrița a dezvăluit veștile emoționante cu fanii pe un site de socializare printr-o poză, a cărei descriere a fost una simplă: „Niciodată nu o să îți dau drumul…”.

Totuși, starul de la Hollywood nu a dezvăluit încă numele ales pentru fetița ei. Neclar este și dacă Shay a născut prin cezariană, un lucru pe care ea l-a discutat de curând și a spus că ar alege nașterea naturală.

În iunie, actrița și-a surprins fanii printr-o postare pe Instagram prin care le spunea despre sarcină. Bineînțeles, o dată ce proaspăta mămică a dat veștile, aceasta a ales să discute deschis despre sarcină. incluzând faptul că a suferit de depresie severă pe parcursul acesteia.

Ba chiar, Shay a vorbit despre nașterea prin cezariană și opțiunea de a face epidurală.

„Sunt parțial împotriva alegerii de a face epidurală? Da. De ce? Pentru că sunt ipohondră. Îmi este frică de droguri. Mama mea nu a folosit epidurala. Am întâlnit multe femei ce nu au ales asta.”, a spus actrița.

Este neclar dacă Shay a renunțat sau nu la epidurală, însă un lucru e sigur: micuța fetiță este aici!

Se pare că una dintre dorințele lui Matte s-a îndeplinit, căci bebelușul este în zodia balanță, la fel ca el. „Matte își dorește foarte mult ca fetița să fie balanță”, a zis Mitchell.

„Da, vreau să fie în această zodie. Deși o să fiu în din cauza datorită genului, măcar o să avem aceeași personalitate.”, a zis și Babel.

Felicitări noilor părinți!

Sursă: E! News