News

Simona Halep, mare party cu ocazia aniversării sportivei!

Verdict.ro
November 19, 2018 10:37 AM

Seara trecută, Simona Halep și-a strâns toți prietenii la un loc și a dat un mare party cu ocazia aniversării sale.

Ziua de 27 septembrie este una de sărbătoare pentru sportul românesc, este ziua în care liderul clasamentului WTA, Simona Halep, s-a născut.

Simona Halep, mare party cu ocazia aniversării sportivei!

Cele mai multe aniversări au prins-o pe sportivă în turnee. În ultimii ani, a fost în China, acolo unde pe 27 septembrie este fie turneul de la Wuhan, fie cel de la Beijing. Anul acesta, după cum ne-am obișnuit, jucătoarea de tenis a fost în turneu!

Iată că a venit și momentul în care Simona să-și poată serba aniversarea. Alături de ea au fost familia și prietenii, iar seara a fost cu siguranță una extrem de reușită.

„Când Simo da o petrecere… Știi ca va fi absolut genială! ❤??La mulți ani și la cât mai multe! Thanks Simo for another work of art kind of party! ?” 

Acesta a fost mesajul transmis pe contul de Instagram de prietena și colega Simonei, jucătoarea de tenis Alexandra Dulgheru.

De la party n-au lipsit nici Andra, Andi Moisescu și What’s Up care au încins atmosfera întregii seară.

Loads of fun with all the girls, laughters, singing, dancing and a lot of photos! ❤?? Thanks Simo for another crashing party!

A post shared by alexandra dulgheru (@alexdulgheru1) on

Născută la Constanța, într-o familie de aromâni, Simona Halep a copilărit în Piața Chiliei. Joacă tenis cam de când se știe. La început, a fost o joacă, pentru că mergea la antrenamente cu fratele său mai mare, Nicolae.

„Avea doar patru ani când, din joacă, a pus mâna pe rachetă și nu i-a mai dat drumul. Am vrut ca măcar băiatul meu să urmeze sportul. Eu am fost fotbalist la Săgeata Stejarul. Eram atacant. Locuiam la ţară şi părinţii mei nu au avut posibilitatea să mă sprijine“, îşi amintea tatăl sportivei, Stere.