News

Singurul bărbat care îl face gelos pe prințul Harry! Ce chipeș este asistentul lui Meghan Markle

Verdict.ro
March 14, 2019 14:05 PM

De mai bine de trei ani, prințul Harry și fosta actriță Meghan Markle trăiesc o foarte frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au căsătorit în luna mai a anului trecut, iar, în această primăvară, Meghan urmează să aducă pe lume primul copil al cuplului. Pare însă că, în viața ducesei de Sussex, există un nou bărbat atrăgător. Iată cum arată singurul bărbat care îl face gelos pe prințul Harry!

Singurul bărbat care îl face gelos pe prințul Harry! Ce chipeș este asistentul lui Meghan Markle

După numeroasele angajate pierdute recent, Meghan pare să fi simțit nevoia de ceva nou. Ducesa are acum un secretar de presă tânăr şi frumuşel, numit Christian Jones, conform OK! Magazine.

Christian nu se va ocupa doar de interesele media ale ducesei însărcinate, ci va lucra şi pentru ceilalţi trei tineri regali de la Kensington: Prinţul Harry, Prinţul William şi Kate Middleton.

Citește și: De ce l-a iubit Prințesa Diana mai mult pe Prințul Harry

Christian a absolvit în 2011 Universitatea Cardiff din Ţara Galilor, cu specializarea Ştiinţe Economice, şi a lucrat, apoi, pentru guvernul britanic. Între 2014 şi 2016, acesta a fost ofiţer de presă la Ministerul de Finanţe, apoi a lucrat ca scriitor de discursuri la departamentul cunoscut sub numele de Brexit.

 „Prințul a fost furios. Meghan a insistat foarte mult ca acest Christian Jones să fie angajat încă din decembrie anul trecut. Încă de-atunci, prinţul nu l-a văzut cu ochi buni“, spune o sursă apropiată ducesei, citată de aceeași sursă menționată anterior. B

„Este atât de încântată că şi-a găsit un aliat nou după ce a fost lăsată baltă de trei angajaţi de-ai ei, încât nu încetează să-l laude şi îi acaparează tot timpul“, continuă aceeaşi sursă.

Suntem siguri, însă, că legătura strânsă dintre Meghan și Harry nu ar putea fi ruptă de niciun bărbat, oricât de chipeș ar fi el!

Citește și: Cum a reacționat Regina când a aflat că Meghan Markle și Prințul Harry își așteaptă primul copil