News

Smiley nu mai este cu Gina Pistol? Declarația care ridică semne de întrebare

Verdict.ro
November 26, 2018 10:21 AM

După despărțirea de Laura Cosoi, Smiley nu a mai avut nici o relație serioasă și nici nu s-a mai afișat în public în compania altei femei. Anul trecut a apărut pentru prima dată informația conform căreia o altă blondă i-a cucerit inima celebrului cântăreț, însă nici unul nu a confirmat relația.

Au fost văzuți împreună, fiecare a spus că are o relație, însă nici cântărețul, nici Gina nu au vorbit despre viața lor, împreună. Au lăsat totuși să se înteleagă că sunt fericiți și nu simt nevoia să oficializeze relația,nici să se expună public.

Într-un interviu pentru Click.ro Smiley a vorbit despre femeia din viața lui, cea despre care spunea acum ceva timp că este perfectă, chiar „femeia visurilor lui”.  De data asta declară sincer: « Vezi tu… “Dream girl-ul” ăsta se mai schimbă cu trecerea timpului». Artistul lasă loc de înterpretări, mai ales că tot el spune că nu vor petrece Sărbătorile împreună: „Voi fi cu ai mei, mama, tata, bunica, fratele meu”. Nici în noaptea dintre ani nu sunt împreună: „Voi fi pe drumuri între două oraşe, însă nu s-au stabilit. Sunt discuţii momentan. În ultimii 15 ani cred că am făcut o singură dată Revelionul acasă şi nu înţelegeam ce se întâmplă”.

Gina a declarat de foarte multe ori că vrea să se căsătoreacă

Gina Pistol a fost luată la întrebări de Coana Mița, bucătăreasa care a luat parte la filmările emisiunii ‘Poftiți la Nea Mărin’. Prezentatoarea TV nu a negat că este într-o relație cu Smiley și nici faptul că și-ar dori să se căsătorească cu artistul. ‘Mă chemi la nunta ta, Gina? Cum dacă?! Că ești aproape… Ce să mai vezi?! De azi îl cunoști pe Smiley? Ce să mai vezi? Nu îți place de el? Mie îmi place și când îl văd la televizor, dar să-l am lângă mine’, a spus Coana Mița.Gina Pistol nu a ezitat să răspundă întrebărilor care au fost destul de directe. ‘Dacă mă mărit vă chem pe toți. Cine a zis?! Stai puțin să vedem. Îmi place de el. Nu numai pe bărbuță îl mângâi. Îl mângâi peste tot’, a spus Gina Pistol.

„Nu-l forțez, mă, dar totuși am și eu 37 de ani, cred că ar trebui să mă gândesc la asta. Femeile sunt deja măritate la vârsta mea”, a spus Gina