News

Șoc în Familia Regală a Marii Britanii! Prințul divorțează

nicoleta.ispasescu
January 17, 2019 12:02 PM

O veste șoc circulă în presa australiană. Prințul Charles și Camilla divorțează? Într-adevăr, ducele si ducesa de Cornwall s-au afișat din ce în ce mai rar împreună, în ultimele luni.

Publicația Australian Magazine a fost cea care a lansat zvonurile referitoare la divorț. Cu toate acestea, însă, Casa Clarence a refuzat să comenteze acest subiect.

O altă publicație, New Idea Magazine susţine că cei doi au nevoie de timp şi că vor anunţa divorţul „iminent” când se vor simți pregătiți.

Șoc în Familia Regală a Marii Britanii! Prințul divorțează

Conform sursei menționate mai sus, Prințul Charles s-ar fi întâlnit deja cu Fiona Shackleton, avocata lui în divorțul de Camilla. Acesta ar fi semnat deja actele de divorț.

„Se crede că Prințul Charles și Camilla își vor anunța divorțul. Ei ar fi semnat actele și abia s-au văzut în ultimele luni, în afara zilei de naștere a lui Charles, eveniment la care Camilla a participat la rugămintea Reginei, pentru a evita speculațiile”, a declarat o sursă a familiei regale pentru publicația australiană.

Reprezentanții familiei regale, însă, au refuzat sa comenteze: ”Nu este un lucru despre care noi am vorbi.”

Prințul Charles și Camilla s-au cunoscut în vara anului 1971. Și, deși s-au îndrăgostit la prima vedere, au fost nevoie de trei decenii pentru a se căsători.