News

Sora cântărețului Louis Tomlinson a murit la doar 18 ani

Verdict.ro
March 15, 2019 11:48 AM

Sora cântărețului Louis Tomlinson a murit la doar 18 ani. Felicite a murit subit, iar vestea tragică a luat pe toată lumea prin surprindere.

Sora cântărețului Louis Tomlinson a murit la doar 18 ani

Fostul membru al trupei One Direction și familia lui sunt devastați de durere.

Tânăra ar fi murit în urma unui stop cardiorespirator. Cunoscută drept Fizzy de către cei dragi ei, Felicite a fost găsită moartă în casa ei din Londra, pe 13 martie. Aceasta ar fi făcut un stop cardiac la numai 18 ani, potrivit Daily Mail, citat de Wowbiz.

Vestea vine la numai trei ani după ce Louis Tomlinson și-a pierdut mama din cauza leucemiei. Johannah a pierdut atunci lupta cu viața. Femeia avea numai 43 de ani, lăsând în urmă trei copii îndurerați.

Felicite visa să devină designer. Polițiștii sosiți la apartamentul său din Londra au găsit-o pe tânără fără viață. Medicii veniți de urgență nu au mai putut face nimic pentru ea. Anchetatorii nu au găsit substanțe interzise în locuință.

„Felicite era adorată de Louis și de întreaga familie. Toți sunt devastați. Avea o mulțime de prieteni și era o persoană foarte pozitivă, o domnișoară frumoasă și foarte populară”, a declarat o sursă apropiată de Louis Tomlinson.