News

Sora lui Kate Middleton este însărcinată! Pippa va da naștere primului său copil

Verdict.ro
April 23, 2018 12:44 PM

Sora lui Kate Middleton, Pippa Middleton, este însărcinată cu soțul său, James Matthews. Cei doi vor avea primul lor copil, iar Kate Middleton a fost extrem de încântată când a aflat acest lucru, potrivit Sunday Express.

Kate Middleton va da naștere celui de-al treilea copil al său, iar vestea că sora sa va deveni mamă a bucurat-o enorm pe soția Prințului William

Această veste a adus prietenilor și familiei multă bucurie, fiind un copil mult dorit și așteptat, potrivit unei surse apropiate acestora, relatează The Sunday Express.

Pippa a început relația cu actualul său soț în 2012, dar la scurt timp aceștia s-au despărțit, iar Pippa a intrat într-o altă relație. În tot acest timp, Matthews (actualul soț al Pippei), care este extrem de chipeș și carismatic, a ținut vie scânteia dintre el și Pippa. În 2015, la scurt timp după ce Pippa s-a despărțit de iubitul ei, a fost văzută acasă la Matthews. Cei doi au rămas împreună de atunci, iar anul trecut s-au căsătorit. Ea a purtat o rochie superbă semnată de Giles Deacon, iar acum așteaptă primul lor copil. Felicitări cuplului!