News

Soția actorului Jason Biggs a scăpat primul fiu al cuplului în cap, fracturându-i craniul! Care este starea micuțului

adelina.duinea
April 18, 2019 10:53 AM

Recent, soția actorului Jason Biggs, scriitoarea Jenny Mollen, a recunoscut că a scăpat primul fiu al cuplului în cap, fracturându-i craniul! Acum, micuțul este bine, recuperându-se după cele întâmplate.

Soția actorului Jason Biggs a scăpat primul fiu al cuplului în cap, fracturându-i craniul! Care este starea micuțului

Actrița în vârstă de 39 de ani a publicat joi dimineața (18.04.2019) un mesaj pe contul personal de Instagram în care le-a dezvăluit prietenilor săi virtuali detaliile nefericitului accident.

„Sâmbătă seara, mi-a scăpat fiul în cap, astfel fracturându-i craniul și ajungând cu el la Terapie Intensivă. Voi fi veșnic recunoscătoare cadrelor medicale pentru rapiditatea cu care au răspuns apelului nostru disperat.

Îi mulțumesc și soțului meu, Jason Biggs! Îi mulțumesc lui Dumnezeu că te am. A fost o săptămână traumatizantă pentru Sid (fiul cel mare în vârstă de 5 ani), dar acum este acasă și se recuperează.

Citește și: Povestea tragică de viață a artistei Shania Twain! Avea doar 22 de ani când părinții ei au murit

Menționez și că mănâncă multe cornete de înghețată cu ciocolată și plănuiește să le încerce și pe cele cu cireșe. Transmit gânduri bune către toți părinții care s-au aflat la un moment dat într-o astfel de situație. Nu sunteți singuri!”

Actrița a primit numeroase reacții pozitive și comentarii încurajatoare

„Mama ne-a scăpat pe mine și pe frații mei de nenumărate ori. Mamele mai scapă! Te descurci de minune! ❤️ Mă bucur enorm că Sid este bine!”

„Vă doresc ție și familiei toate cele bune. Mă bucur că Sid este ok!! Cred că a fost un eveniment înfricoșător. Ca părinți, facem tot posibilul pentru a nu face greșeli, însă o secundă poate schimba totul. Mulțumim că ai împărtășit o astfel de experiență cu noi! ❤️”

Citește și: Sharon Stone, la un pas de moarte! Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat și cum le-a depășit

„Un mesaj în care ne putem regăsi!!!❤️❤️❤️❤️❤️ Ești cea mai tare. Sper să vă vindecați cât mai repede!!!”

Nefericitul incident vine la doar șase luni după ce scriitoarea a mărturisit pe rețelele sociale că fiul ei de un an, Lazlo, a fost mușcat de câine. Asigurând fanii că cel mic este „absolut OK”, Jenny a recunoscut că cele întâmplate de „Ziua Recunoștinței” au traumatizat-o.

„Nu avem de gând să povestesc asta. I-am spus și lui Jason că nu o să public asta, dar Laz a fost mușcat de câine de „Ziua Recunoștinței”. Este totul bine, este este OK. Am avut doar o cădere nervoasă în urma evenimentului ca mamă. Cu toate astea, a trecut o săptămână de atunci și trebuie să îmi revin. Am scris despre asta și mă simt mai bine.”

Sursă: www.dailymail.co.uk