News

Soțul Andreei Berecleanu, despre primul său mariaj: „M-am căsătorit din primul an de facultate”

Verdict.ro
March 20, 2019 10:09 AM

Andreea Berecleanu și medicul estetician Constantin Stan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 7 ani. Actualul partener de viață al prezentatoarei TV a oferit amănunte despre primul său mariaj. Acesta s-a căsătorit încă din facultate.

Soțul Andreei Berecleanu, despre primul său mariaj: „M-am căsătorit din primul an de facultate”

Medicul estetician Constantin Stan formează o familie superbă alături de vedeta de televiziune Andreea Berecleanu. Constantin a vorbit în premieră despre primul său mariaj într-un interviu oferit Andreei Esca.

„M-am căsătorit din primul an de facultate, cu o colegă de la Medicină şi stăteam în cămin. Copiii n-au venit aşa de repede. Am plecat după nevastă, care era repartizată la Bacău. Acolo am rămas în oraş, făcând ortopedie. Eu mi-aş fi dorit încă de atunci să fac chirurgie generală-ortopedie plastică”, a spus Constantin Stan.

Citește și: Cum arată și ce face acum fostul soț al Andreei Berecleanu

Acum, fiica sa, Andreea, are 36 de ani şi, la rândul ei, are o fetiţă, pe nume Ilinca. „Sunt fericit că am o nepoată. Ca să fiu onest, a fost şi greu şi uşor să fiu tată, pentru că nu m-am implicat foarte mult, n-am putut să o fac. Fiica mea a avut bunici care au avut grijă de ea şi au crescut-o cu dragoste”, a afirmat el, potrivit Ok! Magazine, citată de Libertatea.

Constantin Stan a vorbit și despre actuala sa soție, Andreea Berecleanu: „Este ca şi cum ar fi dintotdeauna în viaţa mea. Când îi văd faţa, când mă uit la ea, la ce se întâmplă. Aş putea spune că e de la început. Aş fi fost perfect dacă aş fi cunoscut-o pe Andreea Berecleanu la începutul vieţii mele”.

Citește și: Ce frumoasă este fiica Andreei Berecleanu

Despre copiii Andreei Berecleanu, Constantin Stan a afirmat: „Ei sunt în viaţa mea de practic mai mult de jumătate din viaţa lor. Pentru mine este extraordinar. Trăiesc şi am trăit cu ei ceea ce nu am trăit cu propriul meu copil. Atunci când Andreea era de vârsta lor, eu eram la specializare, la congrese…

Şi mai este ceva special: altfel erau copiii adolescenţi de atunci şi altfel sunt copiii de acum. Şi sunt şi diferiţi, fată şi băiat, cu personalitatea lor puternică… Poziţia mea trebuie să fie nuanţată, eu trebuie nu să-l substitui pa tatăl lor, ci să fiu un prieten, un sfătuitor, un om care este alături de ei”.