News

Soțul prezentatoarei TV Wendy Williams, tată pentru a doua oară? Amanta lui a născut o fetiță

adelina.duinea
March 26, 2019 11:52 AM

Soțul prezentatoarei TV Wendy Williams, Kevin Hunter, ar fi devenit tată pentru a doua oară. Presupusa lui amantă, Sharina Hudson, a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă.

Soțul prezentatoarei TV Wendy Williams, tată pentru a doua oară? Amanta lui a născut o fetiță

Potrivit E! News, Hudson a părăsit spitalul duminică, pe 24 martie. Nici Sharina, nici Kevin nu au confirmat zvonurile referitoare la relația lor sau la paternitatea copilului.

Potrivit website-ului Page Six, Sharina și Kevin ar fi decis ca tânăra să nască în Philadelphia pentru a fi departe de jurnaliștii din New York.

Citește și: Actorul Liam Neeson şi-a deconectat soţia de la aparate

Prezentatoarea TV Wendy Williams a discutat în show-ul pe care care îl prezintă și care îi poartă numele despre relația pe care o are cu soțul ei. Formează un cuplu de 28 de ani și sunt căsătoriți de 25. Cei doi au împreună un băiat, Kevin Hunter Jr. în vârstă de 19 ani.

Vedeta a infirmat zvonurile apărute, a zis ca își cunoaște foarte bine soțul și că nu vrea să mai fie întrebată despre mariajul ei decât în momentul în care va renunța la vergheta sa.

„Este cel mai bun prieten al meu, iubitul meu. (…) Fiecare căsnicie are suișuri și coborâșuri. (…) Știu ce ați văzut, citit și auzit, dar eu sunt încă foarte îndrăgostită de soțul meu”

Citește și: Actrița Kate Beckinsale, spitalizată după ce a leșinat în timpul filmărilor pentru un nou serial