News

Știai că Radu Vâlcan nu se afă la prima căsătorie? Cine este și cum arată prima soție a actorului

Verdict.ro
December 13, 2018 11:27 AM

Radu Vâlcan a devenit duminică tătic pentru a doua oară alături de soția sa, Adela Popescu. Prezentatorul TV nu se află, însă, la prima căsătorie, potrivit Unica.

Radu Vâlcan a fost căsătorit în urmă cu aproximativ 20 de ani. Prima sa soție nu face parte din lumea mondenă. Tereza este o femeie de afaceri, iar cei doi au fost căsătoriți timp de 4 ani.

Știai că Radu Vâlcan nu se afă la prima căsătorie? Cine este și cum arată prima soție a actorului

În 2007, Radu Vâlcan și Tereza au divorțat de comun acord. Femeia de afaceri s-a căsătorit trei ani mai târziu cu un grec pe nume Dimitris Tranakas, directorul unei companii de advertising din România.

Citește și: Radu Vâlcan şi Adela Popescu au ales numele celui de-al doilea copil

Radu Vâlcan a declarat cu mult timp în urmă că despărțirea de prima soție nu a fost cauzată de neînțelegeri majore sau greșeli, ci doar nu a fost scris să fie împreună.

„Nu am greşit nici eu, nici ea. Aşa a fost să fie să fim împreună şi să ne despărţim. Ne-am căsătorit şi am învăţat multe, sunt încercări din viaţă.

M-am căsătorit la 20 şi ceva de ani pentru că mi se părea cool. Aşa mi-am imaginat eu că o să fie acel moment, dar nu a fost aşa. Eu doream stabilitate, îmi place familia. Nu mai merge relaţia, nu ne mai înţelegem şi te încarci negativ, asta e o relaţie care nu te mai ajută ca individ să creşti“, a declarat atunci Radu, potrivit Unica.