News

Tatăl lui Meghan Markle nu-și va mai vedea fiica niciodată. Ce a declarat Thomas Markle

andreea voicu
August 15, 2018 18:30 PM

Tatăl lui Meghan Markle nu-și va mai vedea fiica niciodată.

Thomas Markle, în vârstă de 47 de ani, s-a resemnat cu gândul că și-a pierdut fiica pentru totdeauna. Bărbatul a acordat un interviu presei britanice, unde a făcut dezvăluiri uluitoare.

În ultimele luni, bărbatul a făcut mai multe declarații pline de ură și chiar a amenințat casa regala britanică.

”Tot ce am făcut a fost să spun lucrurile pe care voiam să le spun demult. Vreau să am parte de liniște. Îi urez succes și Dumnezeu să o binecuvânteze pe fiica mea. Nu mă mai aștept să o văd sau să o mai aud. Eu voiam doar să reiau legătura cu fiica mea, asta era tot”, a spus Thomas Markle.

Tatăl lui Meghan Markle nu-și va mai vedea fiica niciodată

”Mă gândeam că putem avea o relație tată-fiică, așa cum are toată lumea. Dar nu se mai poate. Ar mai fi ceva de spus, dar asta o sune puțin cam egoist din partea mea. Eu am avut grijă de mama  mea în ultimii 5 ani din viața ei. Fiica mea mi-a spus că va avea grijă de mine la bătrânețe. Nu mă refer la bani. Atenția ei este importantă pentru mine”, a mai adăugat tatăl Ducesei De Sussex.

Thomas Markle nu a mai vorbit cu fiica sa dinante de nunta cu Prințul Harry, adică pe 19 mai. Cei doi au mai luat legătura doar în momentul în care bărbatul a suferit o intervenție chirurgicală la inimă, însă și atunci bărbatul a făcut publice discuțiile avute cu fiica lui și soțul său. Acest lucru i-a infuriat teribil pe membrii familiei regale, încât au decis ca Meghan să nu mai ia legătura cu el sub nicio formă.