News

Taylor Swift, cea mai bine plătită celebritate a anului 2019! Cât a încasat celebra artistă

andreea voicu
July 17, 2019 17:24 PM

Taylor Swift a dat lovitura! Solista se află pe primul loc în topul celor mai bine plătite celebrități ale anului 2019. Ea a a reușit să aibă câștiguri substanțiale din muzică.

Pe aceeasi temaTaylor Swift lucrează cu designerul Stella McCartney la o colecție inspirată de noul ei album

Taylor Swift, cea mai bine plătită celebritate a anului 2019!

Potrivit topului realizat de cei de la Forbes, Taylor Swift a câștigat cel mai bine și a avut un venit estimat la 185 de milioane de dolari, în decursul anului trecut.

Artista de 29 de ani s-a mai clasat pe primul loc în acest top, însă acum a încasat cea mai mare sumă.

Taylor Swift a întrecut-o chiar și pe Kylie Jenner, care s-a clasat pe locul al doilea, cu un venit de 170 de milioane de dolari. Pe locul 3 se regăsește Kanye West, cu 150 de milioane de dolari.

Printre celebritățile din topul Forbes se numără și solistul Ed Sheeran, care se află pe locul 5 cu 110 milioane de dolari.

O parte considerabilă din suma enormă încasată de Taylor o reprezintă achiziționarea de drepturi exclusive de către Netflix a Reputation Stadium Tour anul trecut, pentru un concert special live în Ajunul Anului Nou. De asemenea, și semnarea contractului cu Republic Records al Universal Music Group, care ar valora în jur de 200 de milioane de dolari.

Sursa: variety.com