News

Taylor Swift și Kate Perry au renunțat la conflict! Cum s-au împăcat vedetele

andreea voicu
June 20, 2019 12:24 PM

Kate Perry și Taylor Swift au trecut peste neînțelegerile din trecut, iar acum cele două au redevenit din nou prietene.

Artistele au clarificat problemele pe care le-au avut și au decis să se împace.

Și-au anunțat fanii printr-o fotografie postată pe Instagram, în care observăm un platou de fursecuri, decorat cu mesajul ‘Pace, în sfârșit’.

Taylor Swift și Kate Perry au renunțat la conflict!

Mai mult de atât, cele două au filmat un videoclip împreună. Taylor Swift a dezvăluit că ea și Katy Perry s-au împăcat după ce Katy i-a transmis un mesaj adorabil înainte de un concert.

„Când ne-am văzut a fost foarte clar pentru amândouă că totul era diferit, ne-am maturizat și am trecut peste conflicte și era foarte foarte clar că ne-am amintit cât de multe avem în comun. Așa că, amândouă am fost într-o loc bun al relației, însă cred că niciuna dintre noi nu era sigură că vom vorbi despre asta public’, a declarat aceasta.

Katy Perry apare în cel mai nou videoclip al lui Taylor Swift

Taylor a povestit și cum a ajuns Katy Perry să apară în noul ei videoclip, ‘You Need to Calm Down’: ‘Când m-am gândit la conceptul acestui video și am scris scenariul, m-am gândit la această idee și mi-am spus, ‘Știi ce, o voi întreba dacă este interesată și o sa fiu ok dacă va prefera să rămână totul privat. Însă, i-am trimis ideea și ea a spus ‘Aș vrea să fie pentru noi un simbol al iertării”. Eu am simțit la fel’. 

 

View this post on Instagram

 

A happy meal 🍔 🍟 💗

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Artista a fost întrebată cum a primit Katy Perry ideea de a apărea costumată într-un burger, iar aceasta a izbucnit în râs înainte să povestească cum s-a petrecut totul.

„Nu m-am gândit la un burger și cartofi prăjiți până când nu a purtat ea acel costum Jeremy Scott la petrecerea de după Gala MET și m-am gândit, ‘Este extraordinar!”, a povestit Taylor.