News

Ți-o mai amintești pe Cristina Dochianu? Prezenta știrile sportive la Antena 1

Verdict.ro
April 28, 2019 11:00 AM

Cristina Dochianu obișnuia să fie una dintre cele mai sexy prezentatoare de știri din țara noastră. De câțiva ani, însă, vedeta s-a retras din viața publică pentru a se dedica întru totul familiei.

Ți-o mai amintești pe Cristina Dochianu? Prezenta știrile sportive la Antena 1

Cristina a făcut furori în showbizul autohton. Ascensiunea sa a început în anul 2006 când s-a fotografiat goală în Playboy. Mai târziu, vedeta a ajuns să prezinte horoscopul matinalului de la Antena 1, iar de acolo a ajuns la Observator și-apoi la știrile din sport.

Astăzi, Cristina Dochianu este la fel de frumoasă! Vedeta s-a retras din showbiz și duce o viață liniștită alături de soțul ei și de cei doi copii. Cristina s-a căsătorit în anul 2013 cu Cristian Fogarassy. Ceremonia discretă a avut loc lângă Orșova, orașul în care tânăra și-a petrecut copilăria.

Citește și: Ți-o mai amintești pe prezentatoarea Alexandra Stoian? A renunțat la televiziune în 2014 și s-a mutat pe un alt continent

În 2015, Cristina a adus pe lume primul copil al cuplului, o fetiță, Yvonne, iar în urmă cu doi ani s-a născut și a doua fetiță, Anais, vedeta reușind să țină sarcina ascunsă vreme de opt luni.

Până la căsătoria cu omul de afaceri Cristian Fogarassy, Cristina Dochianu a avut o relație intens mediatizată cu Radu Cernăuțean, din trupa „Crush”, începută la finalul lui 2007 și încheiată în 2010, scrie VIVA!.