News

Tily Niculae, despre boala de care suferă: „A fost un cumul de situații nefavorabile”

Verdict.ro
March 24, 2019 10:49 AM

Invitată la „Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars, Tily Niculae a dezvăluit care au fost cele mai cumplite momente din viaţa sa.

Tily Niculae, despre boala de care suferă: „A fost un cumul de situații nefavorabile”

„Boala pe care o am, psoriazisul… Acum 10 ani eram pe platou şi m-a sunat mama şi mi-a zis că tatăl meu a făcut infarct. Plângea şi îţi dai seama, acuma, când sună cineva şi plânge necontenit, tu ce îţi imaginezi? Că a murit, nu?

Şi, la final, după ce a plâns femeia jumătate de oră, mi-a zis: „Doamne, ajută!, dar ce bine că e pe picioarele lui!” Iar eu eram deja în şoc! Iar apoi, şi asta a contribuit foarte mult, Sofia făcuse nişte convulsii febrile.

Citește și: Anca Serea are probleme de sănătate. Cu ce se confruntă vedeta

Habar nu aveam la momentul respectiv că erau convulsii. Copilul avea 9 luni, imaginează-ţi că îţi ia un sugar din braţe şi îţi spune: Să vedem dacă are tumoră. Apoi mi-a închis o uşă în nas, eu eram dupa uşă. Trebuia să îi luăm lichid din coloană pe viu, că dacă îi facem anestezie nu se mai trezeşte…”povesteşte Tily Niculae, potrivit Spy News.

„Trei ani de zile, eu nu am mai dormit. Mă gândeam să nu facă o convulsie, pentru că, la convulsie, copilul nu face nimic, adică nu-l auzi, ştii. Nu dormeam, efectiv o ţineam atât de strâns în braţe, că mă gândeam că dacă adorm, să o simt…

Citește și: Andreea Bălan trece prin momente cumplite: „Mi-e dor de fetițele mele frumoase ..”

Şi a fost un cumul de situaţii nefavorabile, la care s-au adăugat cele două pierderi de sarcină pe care le-am avut, au fost una după alta…”, a continuat vedeta.