News

Toate detaliile despre nunta Gabrielei Cristea cu Tavi Clonda! Ce rochie va purta

andreea voicu
August 18, 2019 13:25 PM

A început numărătoarea inversă pentru nunta Gabrielei Cristea cu Tavi Clonda. Cei doi îşi vor uni destinele şi în faţa lui Dumnezeu, pe 24 august, iar evenimentul va fi unul restrâns, la care vor participa familiile celor doi și câțiva prieteni foarte buni. Petrecerea va avea loc în grădina casei lor din Corbeanca.

Toate detaliile despre nunta Gabrielei Cristea cu Tavi Clonda!

Gabriela Cristea a făcut câteva dezvăluiri despre ceremonia religioasă, dar şi despre botezul micuţei Iris. Prezentatoarea tv şi tatăl copiilor săi s-au cununat civil pe 30 aprilie 2015.

‘Pentru că trebuie să ne ocupăm de copii, amenajăm și casa, avem multe evenimente în toamna asta. Începem pe 24 august, când ne căsătorim religios. Ne-am hotărât să facem petrecerea în curtea casei noastre, ceea ce a implicat  o organizare generală. Am conceput un șotron la intrarea în curte, e desenat de mine’, a declarat Gabriela Cristea, la Antena Stars.

Gabriela Cristea nu a dorit să arate ce rochie de mireasă va purta în ziua cea mare, însă a postat pe Instagram o fotografie de la showroom, unde a lăsat la vedere voalul pe care îl va purta pe 24 august.

 

View this post on Instagram

 

#rochiademireasă #cununiareligioasa #gabrielaplustaviegallove #victorienii @taviclonda @sonia_stefanut @bestbriderochiidemireasa

A post shared by Gabriela Cristea (@bygabrielacristea) on