News

Toate magazinele Opening Ceremony se vor închide în 2020

ioana pana
January 15, 2020 10:11 AM

Internetul vuiește cu sintagma „Closing Ceremony”. Motivul? Toate magazinele Opening Ceremony se vor închide pe parcursul anului 2020. Vestea tristă a fost comunicată printr-o serie de postări pe Instagram, de către fondatorii brandului, Carol Lim și Humberto Leon.

Pe aceeasi temaMagazin Balenciaga în Paris, vandalizat

Toate magazinele Opening Ceremony se vor închide în 2020

„Suntem foarte emoționați să anunțăm închiderea tuturor magazinelor fizice Opening Ceremony pe parcursul anului 2020.”, au declarat cei doi. „Am luat decizia de a dezvolta colecțiile Opening Ceremony și brandul în întregime, alături de noii noștri parteneri, New Guards Group, și de asemenea, să evoluăm tehnicile și design-urile noastre. Brandul nostru se bucură să experimenteze, să se distreze într-o manieră creativă, să colaboreze, iar acest lucru este inevitabil imprimat asupra magazinelor și design-urilor pe care le producem. Suntem conștienți că această decizie va putea surprinde publicul nostru și va putea fi interpretată în multe feluri. În ultimă instanță, în aceste timpuri în care modul în care oamenii fac cumpărături este într-o continuă schimbare, noi credem cu tărie în pasiunea pentru o modalitate de vânzare unică. De asemenea, credem în nevoia de schimbare, reflecție și în oportunitatea de a evolua.”

Declarația Opening Ceremony clarifică ideea că brandul nu se va închide, doar magazinele sale fizice din Los Angeles, New York și Japonia, ca urmarea vânzării Opening Ceremony către conglomeratul New Guards Group, din care fac parte Off-White, Heron Preston și alte firme de streetwear.