News

Tom Arnold divorțează după 10 ani de căsnicie. Actorul este la al patrulea divorț

adelina.duinea
January 24, 2019 10:01 AM

Actorul Tom Arnold, în vârstă de 59 de ani, se desparte de soția lui, Ashley Groussman, scrie Libertatea. Cei doi au împreună un băiat de 5 ani și o fetiță de 3.

Tom Arnold divorțează după 10 ani de căsnicie. Actorul este la al patrulea divorț

Motivul despărțirii nu a fost făcut public, Tom Arnold comentând doar că vrea ca femeia care i-a stat alături 10 ani de zile să nu se simtă vinovată pentru cele întâmplate, scrie Libertatea pentru Femei.

„Nu trebuie să existe un motiv, nu trebuie să existe un vinovat sau un om rău”, a spus actorul care a explicat că în ultimii trei ani era o atmosferă ciudată în casă, astfel că și-a îndemnat soția să plece dacă asta simte, lucru care s-a și întâmplat.

Tom Arnold a mai fost căsătorit cu Roseanne Barr, în perioada 1990 – 1994, cu Julie Armstrong, în perioada 1995 – 1999, și cu Shelby Roos, în perioada 2002 – 2008. El se căsătorise cu Ashley Groussman în anul 2009. Actorul a devenit celebru pe marele ecran atunci când a jucat alături de Arnold Schwarzenegger în filmul „True Lies”.

El a mai apărut în „Nine Months”, „The Stupids”, „McHale’s Navy”, „Animal Factory” , „Cradle 2 the Grave”, „Mr. 3000”, „Happy Endings” , „The Great Buck Howard” sau „Madea’s Witness Protection”.