News

Totul despre nunta Prințesei Eugenie. Ce designer celebru îi creează rochia de mireasă

Verdict.ro
August 24, 2018 14:48 PM

Mai sunt doar câteva luni pâna la nunta regală a Prințesei Eugenie cu Jack Brooksbank de pe 12 octombrie. Ce va purta mireasa la marele eveniment? Harpersbazaar.ro redă tot ceea ce se știe despre nunta celor doi până la acest moment.

Pe aceeasi temaPrințesa Eugenie și-a ales domnișoarele de onoare! Cine o va conduce la altar

Designerul este britanic!

Ce va purta Prințesa Eugenie? „Nu am să spun nimănui cine îmi crează rochia, dar pot spune că este un designer britanic”, a declarat aceasta într-un interviu recent, potrivit News.com.

Tânăra, care este a noua în linie la tron, păstrează tradiția mireselor dinaintea ei care au reprezentat Marea Britanie prin rochiile de mireasă alese.

Kate Middleton a purtat o rochie Alexander McQueen, creată de Sarah Burton, iar Meghan Markle a optat pentru un design Givenchy, creat de Clare Waight Keller.

Prințesa alesese designerul și modelul rochiei încă din momentul în care a anunțat nunta

„În privința rochiei am fost foarte hotărâtă”, mai adaugă Eugenie. „Imediat ce am făcut anunțul, știam designerul, modelul, tot.

Nu credeam că voi fi atât de hotărâtă, dar încă de atunci am avut totul sub control.”

Eugenie și Brooksbank și-au anunțat logodna în ianuare. Așadar, viitoarea mireasă știa designul și designerul rochiei sale cu opt luni înaintea nunții propriu-zise.

Erdem este unul dintre concurenții de top is a top contender

Există numeroase speculații potrivit cărora designerul Erdem ar putea fi creatorul rochiei de mireasă a prințesei Eugenie.

Aceasta a purtat un look de-al designerului pentru fotografiile logodnei sale, dar și pentru ședința foto a unei coperte Harper’s BAZAAR.

Sursă: www.harpersbazaar.com