News

Tragedia din familia Valentinei Pelinel. Fratele modelului a murit la doar 10 zile de la naștere

adelina.duinea
February 12, 2019 11:58 AM

Valentina Pelinel și Cristi Borcea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de cinci ani. Fostul model și omul de afaceri s-au cununat religios în Ungaria pe data de 29 septembrie 2018. Cuplul are împreună un băiețel, Milan, în vârstă de 2 anișori. Cei doi așteaptă încă doi copii, două fetițe, Valentina fiind însărcinată cu gemene.

Vedeta este mereu cu zâmbetul pe buze, dar ascunde o mare durere. Fratele ei a murit la 10 zile de la naştere. Micuţul se născuse prematur. Vedeta nu a mers niciodată la mormântul lui.

Tragedia din familia Valentinei Pelinel. Fratele modelului a murit la doar 10 zile de la naștere

Cu ani în urmă, modelul a trecut printr-o dramă cumplită. Fratele ei a murit la 10 zile după naştere. Nici nu a apucat să fie botezat.

Citește și: Ce nume a ales Valentina Pelinel pentru gemenele sale!

„S-a născut cu un an înaintea mea, tot în decembrie (n.r. ziua ei e pe 8 decembrie), prematur, la şapte luni. N-a apucat să trăiască decât zece zile și a murit.

Și eu m-am născut tot prematur, la opt luni, iar mama a avut mari emoții și cu mine. Durerea a fost foarte mare, ne e greu să vorbim despre asta. Nu am fost niciodată la mormântul lui, nu am vorbit niciodată cu mama despre asta. Îl chema Cristian, pentru că se născuse înainte de Crăciun, dar n-a apucat să fie botezat”, a povestit Valentina, potrivit VIVA!.

Citește și: Cu ei s-a iubit Valentina Pelinel înainte de Cristi Borcea