News

Ultimele cuvinte ale Zinei Dumitrescu înainte de a muri! Ce a spus despre fiul său

andreea voicu
March 30, 2019 10:07 AM

Celebra creatoare de modă, Zina Dumitrescu, a murit joi, 28 martie, la 82 de ani. Ea s-a stins din viaţă la azilul de bătrâni din Ghermăneşti, în care şi-a petrecut ultimii şapte ani. Anunţul trist a fost confirmat de Ioan Cassian, directorul azilului privat din Ghermănești, Ilfov.

Pe aceeasi temaDoliu în lumea modei! Creatoarea Zina Dumitrescu a murit

”De două zile stătea în cameră. Era foarte abătută şi a refuzat să mai mănânce. În ultima perioadă se uita mai mult la televizor, la ştiri.

Am întrebat-o chiar şi astăzi (n.r. joi), înainte să se stingă, dacă este bine. Ea a spus că este în regulă. Niciodată nu se plângea. Noi ştiam că starea ei se degradase. Am întrebat-o de multe ori ce o supără şi dacă are nevoie de ceva. Nu spunea nimic”, a spus Cassian, într-o intervenţie telefonică la Antena Stars.

Ultimele cuvinte ale Zinei Dumitrescu înainte de a muri! Ce a spus despre fiul său

De când fusese internată la azil, Zina Dumitrescu trăia cu un mare regret în suflet: acela că a fost abandonată de unicul său fiu, Cătălin Negreanu. 

Conform Cancan, creatoarea de modă a suferit enorm şi după ce şi-a pierdut soţul, în 2009. Zina Dumitrescu suferea de Alzheimer şi refuza să mai mănânce.

După moartea soţului, aceasta a fost ajutată de o bună prietenă a sa, care a şi luat-o acasă la ea pentru a o îngriji.

Acest lucru l-a deranjat enorm pe fiul Zinei Dumitrescu şi a insistat ca mama lui să fie internată la un azil. La vremea respectivă, mama Zina a avut de îndurat condiţii inumane într-un azil de la periferia oraşului Râmnicu Vâlcea.

Zina Dumitrescu a fost ‘salvată’ de manechinele sale şi transferată la azilul din Ghermăneşti, după o luptă aprigă cu fiul ei, Cătălin.

”La scurt timp după ce a murit «Professore», Zina a fost luată la Râmnicu Vâlcea de prietena ei, acolo unde a trăit în lux, așa cum era învățată, și a fost tratată regește. Lui Cătălin nu i-a picat bine acest lucru și, la un moment dat, a luat-o pe Zina de acolo și a internat-o la un azil de la periferia orașului Râmnicu Vâlcea.

Acolo, Zina a avut de îndurat niște condiții vitrege, asta până când au aflat manechinele ei, care au făcut front comun și, după ce s-au războit cu Cătălin, au decis să o mute în azilul domnului Casian”, au mărturisit surse din preajma Zinei Dumitrescu.

De asemenea, fiul creatoarei de modă este pus la zid nu numai că şi-a abandonat mama la azil, dar şi că i-a ‘tocat’ averea.

El a încercat să profite cât mai mult de pe urma mamei sale. El a fost cel care a vândut blănurile și bijuteriile Zinei. După ce casa în care «Mama Zina» a trăit alături de  «Professore» a fost vândută, lucrurile ei, pur și simplu, s-au evaporat. Cătălin e singurul vinovat.

Pe lângă drama că și-a pierdut soțul, Zina a trăit și cu suferința provocată de fiul ei, care a abandonat-o. A fost foarte afectată de comportamentul lui Cătălin. Mi-a dezvăluit că e foarte dezamăgită de el și mi-a mai spus: ”Nu cred că am să-l iert nici dincolo”. Au fost ultimele ei cuvinte. El venea pe furiș la azil, uneori nu trecea de colțul străzii, lăsa pachetele la asistente și pleca, nu mergea să-și vadă mama”, au mai dezvăluit apropiaţii Zinei Dumitrescu.