News

Valentina Pelinel, plină de emoții la prima serbare a fiului ei, Milan

Verdict.ro
December 15, 2018 14:36 PM

Valentina Pelinel și Cristi Borcea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de cinci ani. Fostul model și omul de afaceri s-au cununat religios în Ungaria pe data de 29 septembrie 2018. Cuplul are împreună un băiețel, Milan, în vârstă de 2 anișori. Cei doi așteaptă încă doi copii, două fetițe, Valentina fiind însărcinată cu gemene.

Valentina Pelinel, plină de emoții la prima serbare a fiului ei, Milan

Deși relația celor doi este îndeaproape urmărită de presă, Valentina și Cristi sunt extrem de privați. Fostul model postează rar fotografii pe Instagram. Azi, însă, vedeta le-a împărtășit prietenilor săi virtuali un moment important din viața sa, prima serbare a fiului ei Milan.

Vizibil emoționată și plină de bucurie, Valentina apare în imagine îmbrățișându-l pe micuțul de doar 2 ani. „Prima serbare ??❤”, scrie vedeta pe Instagram.

Deși Cristi Borcea nu apare în fotografie, cel mai probabil, și acesta s-a aflat în sală pentru a-i fi alături lui Milan în acest moment special.

Prima serbare ??❤

A post shared by Valentina Pelinel (@valentinapelinel) on

Citește și: Ce relație are Valentina Pelinel cu socrii ei

În prezenţa a 40 de invitaţi, dar şi alături de naşii Marius Vizer şi Irina Nicolae, Valentina și Cristi şi-au jurat credinţă la Budapesta. Imediat după ceremonie, cuplul a petrecut alături de zecile de invitați la un restaurant de lux.